2777
2789
عنوان

کارما...!

86 بازدید | 4 پست

همانطور ک قبلا گفتم عمو هام خیلی مارو اذیت کردن... نه فقط مارو کلا با همه مشکل دارن

مادربزرگم ناتنی و چند سال قبل سرطان گرفت بس ک عمو هام اذیتش کردن خلاصه مادربزرگم به بابام گفتم این پسرا (عمو هام) انقد منو اذیت کردن ک من سرطان گرفتم بابام هم دلش برای مادربزرگم سوخت و رفت اینو به یکی از عمو هام گفت عموم گفت حقه شه ک سرطان گرفت کاش زودتر بمیره راحت شیم به جهنم

و حالا امشب فهمیدم همون عموم سرطان گرفته و دقیقا می‌ره پیش دکتری ک چندین سال قبل مادربزرگم می‌رفت

و دکتر گفته تا چند ماه بیشتر زنده نیست!

اصلااا یادم نمیره کاراشونو خیلی مارو عذاب دارن

خوب یادمه ک تقریبا ۶ سالم اینایی بود رفتیم عروسی لباس قرمز هم پوشیده بودم همون عموم اونجا نشسته بود دختر عمه ام رفت بهش گفت سلام دایی جون عموم گفت سلام عشق دایی من ۶ ساله هم بهش گفتم سلام ولی جواب منو نداد و بهم اخم کرد

چطوری بعضی از آدما انقد قلبشون خرابه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان