2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نامزد بودیم با شوهرم

البته قبلش دوست بودیم تایم نامزدیمون خیلی کم بود

رفته بودیم خونه پدرشوهرم اینا

داشتیم خریدای عروسی رو میکردیم

من رفتم تو اتاق یه کم استراحت کنم

شوهرمم اومد

داشت بوسم میکرد مادرش فک نمیکرد شوهرمم اونجا باشه فک میکرد تنهام

یهو اومد تو اتاق

بعد سریع برگشت گفت یا الله😂😂😂😂

انقد خجالت کشیدم😶😂

نامزد بودیم با شوهرم البته قبلش دوست بودیم تایم نامزدیمون خیلی کم بود رفته بودیم خونه پدرشوهرم این ...

عزیزمم😍خاطرات شیرینه وبامزه ای تونامزدی ساخته میشه😍

خاطرات سم هم اینکه

ما بندرعباسیم

یه عصر پنجشنبه شوهرم گفت بریم قشم با یکی دگ از بچه ها و خانومش منم گفتم بریم

گفت پس اخر شب میریم

ک صب اونجا باشیم

اقا ما پنج صب رسیدیم قشم

گفتن یکم بخوابیم هوا روشن بشه بریم جزیره هارو بگردیم

من بیدار شدم نگا گوشی کردم دیدم ۵عصره و هوا داره تاریک میشه شوهرمو بیدار کردم

میگف بخواب عشقم هوا هنوز روشن نشده ببین🤣🤣

هیچی دگ از همه چی موندیم فقط رفتیم یکم پاساژ گردی و برگشتیم خونه😂😶

زنگ  زدم دبیرستان بگم میخوام انصراف بدم به مدیربرگشتم میگم من میخوام استفعابدم میگه ازکجا😐😂

یه بارم تو حیاط نشسته بودیم بعد پسر خالم گفت برو در باز کن که هوا عوض بشه عین اسکولاری رفتم باز کردم همه بهم خندیدن بیشعورا😂🥲

نامزد بودیم با شوهرم البته قبلش دوست بودیم تایم نامزدیمون خیلی کم بود رفته بودیم خونه پدرشوهرم این ...

توجمع یبارخونمون پرمهمون بوداونای که رودرواسی دارم منم شیطونم ازدرحیاط میخوندم بابایی بابایی  ای بابایی ای بابایی بابای قشنگم ببین کی اومده گل دخترت نازدخترت  بعددروبازکردم دیدم خونه پورمهمون زل زدن به من با۲۰ سال سن

خاطرات سم هم اینکه ما بندرعباسیم یه عصر پنجشنبه شوهرم گفت بریم قشم با یکی دگ از بچه ها و خانومش من ...

😂😂😂داداش من ۶صبح میره سرکار یبارم من بیدارشدم جمعه بود۶نیم عصردیدم داداشم خوابه هواتاریکه رفتم داداشموبیدارکردم بدوخواب موندی ۶ونیمه لباساشوعوض کردبره یهوگف امروز که جمعه اس الانم که عصره افتاددنبالم باچشمای خابالو😂😂😂