2777
2789
عنوان

انتقام یا گذشت؟؟؟

244 بازدید | 29 پست

سلام مخوام یه نظز خواهی بکنم یه راهی جلو پام بزارید،قضیه برمیگرده به نزدیک ۱۰سال قبل ....یکی از اقوام نزدیک مادرم ک منم از بچگی بشدت روش کراش داشتم اومد خواستگاری من منم خیلی کم سن بودمو بی تجربه 

از اونجایی ک موقعیت خوبی داشت و کاملا رو خانواده و خود اقا پسر شناخت داشتیم بعله رو دادیم و تا پای ازمایشم رفتیم ....کم کم داشتیم اماده عقد میشدیم ک یدفعه دیگه خبری از این اقا پسر و خانوادش نشد و یروز خیلی شبک و مجلسی زنگ زدن و مارو دعوت به مراسم نامزدی همون پسریه ک خواستگار من بود کردن

ما بشدت شکه بودیم ،این در حالی بود ک کل فامیل خبر داشتن ک ما حتی ازمایشم دادیم حتی مدارک منو ک برای عقد برده بودن هنوز پس نیاورده بودن

من هر شب قبل از خواب با رویاهای قشنگی ک تو ذهنم با ابن اقا ساخته بودم فک میکردم و خوابم میبرد فقط ۱۷سال داشتم

خلاصه منکه بشدت شکه بودم حتی گریه ام نمیتونستم بکنم خیلی شیک اماده شدم وبه اتفاق خانواده رفتیم مراسم نامزدی این اقا با همه سلام و احوال پرسی کردمو تبریک گفتم شرمندگیو تو تمامی وجنات اقا پسر و خانوادش ک تسبت تزدیکی با مادرم داشتن میدیدم

اونشب گذشت کار اون اقا به طلاق رسید دوباره ازدواج کرد منم ازدواج کردم

دیگه بعداز شب نامزدی اون اقا من ادم سابق تشدم افسرده شدم بشدت وزن کم کردم هر مهمونیو مجلسی میرفتم نگاهای دیگران عذابم میداد حتی قشنگ متوجه پچ پچ و اشارات مردم میشدم نامزد اون اقا پسرو مدام با من مقایسه میکردن من خیلی اون پسرو دوسداشتم و پاک ترین و معصومانه ترین احساستمو بپاش ریختم،قلبم بدجوری شکست اون پسرو خانوادشم از کارشون خیلی شرمنده و پشیمون شدن

سخت بود ولی گذشت.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هنوزم گاها یاد اونروزا میوفتم اشکم سرازیر میشه من از قلبی ک شکست ابرویی ک ازم ریخته شد احساسی ک پامال شد گذشتم و همه چیزو به خدای بزرگ سپردم ولی مشکل اصلیم پدرمه ک هنوز با این قضیه کنار نیومده هر جا اون پسرو خانوادشو میبینه به بدترین شکل ممکن بهشون بی حرمتی میکنه مدام تو خونه ازشون بدگویی میکنه و چون اونها نسبت تزدیکی با مادرم دارن مادرم اذیتت میشه

امروز با پدرم صحبت کردم گفتم من گذشتم از همه روزای سخت از قلب شکستم و از تک تک قطرات اشکم توام بگذر

بیشتراز این منو جلوی مردم خوار نکن

من رفتارم با این خانواده کاملا عادیه ایا روش من اشتباهه؟،

دمای بدنم رفت بالا

عزیزم اگه جزییات بیشتری بگم برات مطمن باش گریه میکنی برام بخاطر تهمتهایی ک تو اون سن بهم زده شد ک چرا خواسگارت پا پس کشیده

کتک هایی ک خوردم حرفهایی ک شنیدم کبودیهای ک رو تنم افتاد و تو یه عروسی حواسم نبود و همه دیدنش حتی خواهر اون اقا پسر برای من اشک ریخت

درست میگی ، پدرت سوخت و شاهد سوختن تو هم بود واقعا سخت بوده ، هیچی بهتر از گذشت آدم آروم نمیکنه ،بگذرین و بدونید دنیا خودش دار مکافاته

نه دامیست ، نه زنجیر ... همه بسته چراییم؟
درست میگی ، پدرت سوخت و شاهد سوختن تو هم بود واقعا سخت بوده ، هیچی بهتر از گذشت آدم آروم نمیکنه ،بگذ ...

امروز با پدرم بحثم شد گفتم بسه نمخوای تمومش کنی؟داری بدتر منو خراب میکنی ولشون کن

عزیزم اگه جزییات بیشتری بگم برات مطمن باش گریه میکنی برام بخاطر تهمتهایی ک تو اون سن بهم زده شد ک چر ...

آقا هستم و درک میکنم برای پدرت این موضوع چقدر گرون تموم شده. نمیدونم چی بگم فقط دعا میکنم خدا در عوض این سختیها یه چیز باارزش‌تر بهتون ببخشه

بودن من در اینجا غیر قانونی نیست،.پس لطفا احترام همو داشته باشیم🙏

گاها فک میکنم مگه میشه ادما هرکاری خواستن بکنن و اب از اب تکن نخوره شاید کار درستو پدرم داره میکنه ب ...

عزیزم رفتار پدرت کاملا عادیه چرا به پدرت میگی که گذشت کنه؟؟؟؟مگه زجر کشیدن بچشو ندیده؟؟؟مگه بی آبرو شدن دخترشو ندیده؟؟؟مگه حرف و حدیثایی که پشت سر دخترش زدن و نشنیده؟؟؟؟؟اتفاقا بهترین کارو پدرت داره میکنه شما خیلی داری رو نشون میدی به اون خونواده

امروز با پدرم بحثم شد گفتم بسه نمخوای تمومش کنی؟داری بدتر منو خراب میکنی ولشون کن

چرا از اول اومدن جلو اگه نظرشون نبود ،اصلا دلیلشو فهمیدین؟

آقا هستم و درک میکنم برای پدرت این موضوع چقدر گرون تموم شده. نمیدونم چی بگم فقط دعا میکنم خدا در عوض ...

بعدش  خیلی به اون اقا زنگ زدم فقط بپرسم چرا؟؟؟مگه جلو چشمات بزرگ نشده بودم مگه تو شاهد قد کشیدنم نبودی(۷یال اختلاف سنی)اگه باب میلت نبودم چرا جلو اومدی چرا منو تا پای ازمایش بردی؟ولی تلفنم جواب نداد اخرشم گوشی رو داد تا خواهرش جواب بده

فکر میکنم اگه شما روحیتون شاد کنین روی پدرتون هم تاثیر بذاره