پاتریک_ام مدیر استارتر عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 5220 عنوان شخصیت کارتونی من+++عکسسس🌌💯 452 بازدید | 27 پست بیایین ببینم اگه توی دنیای کارتونی بودیم کدوم کاراکتر شما بودین؟؟؟؟؟ خودمم میزارم😂 تویی که داری این متنو میخونی، آره آره دقیقااااا با خودتم! امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞 1403/02/23 | 00:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هوووووففففف عضویت: 1401/09/25 تعداد پست: 15466 من شبیه هایدی😂😂😂 تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸
پاتریک_ام مدیر استارتر عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 5220 خودم چندتاس🤣🤣🤣🤣اولیش پاتریک تویی که داری این متنو میخونی، آره آره دقیقااااا با خودتم! امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞
حـیـرآن عضویت: 1403/02/17 تعداد پست: 3299 قبلا پاتریک بودم الان تبدیل شدم به اختاپوس🦧 اکانت مشترک منو دخترخالمه❤ با صاحب اکانتا کارداشتین ب اکانت حیران ومسیحا پیام بدین🌸😍
itsme_sarakhanoom عضویت: 1402/06/05 تعداد پست: 3021 از لحاظ ظاهری؟دیو و دلبر بل ✨😍 یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍
پاتریک_ام مدیر استارتر عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 5220 تو پاتریکی🤭 وای آره 🤣🤣🤣پاتریک خنگ و رو مخ 🤣🤣🤣 تویی که داری این متنو میخونی، آره آره دقیقااااا با خودتم! امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞
mamane_elyar عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 3285 وای آره 🤣🤣🤣پاتریک خنگ و رو مخ 🤣🤣🤣 خدایی فوق لیسانسی ؟ فکرای تو ذهنتو دوس دارم من از تو کوچیکترم میگم کاش تو ذهن منم همینا باشه ب جا ی عالمه افکار چرت و پرت و اعصاب خورد کن😑😑
پاتریک_ام مدیر استارتر عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 5220 خدایی فوق لیسانسی ؟ فکرای تو ذهنتو دوس دارم من از تو کوچیکترم میگم کاش تو ذهن منم همینا باشه ... چرا برات عجیبه آخه 🤣😂حالا من تیزهوشان بودم ولی در حالت عادی خیلی پاتریکم🤣🤣🤣کودک درونم فعاله تویی که داری این متنو میخونی، آره آره دقیقااااا با خودتم! امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞
پاتریک_ام مدیر استارتر عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 5220 خدایی فوق لیسانسی ؟ فکرای تو ذهنتو دوس دارم من از تو کوچیکترم میگم کاش تو ذهن منم همینا باشه ... چندسالته مگه🤣من ۲۳ تویی که داری این متنو میخونی، آره آره دقیقااااا با خودتم! امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞
پاتریک_ام مدیر استارتر عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 5220 از لحاظ ظاهری؟ دیو و دلبر بل ✨😍 آره از همه لحاظ من یکمم شبیه کوزتم همش درحال تمیزکاری خیلی وسواسی ام🤣🤣💞 تویی که داری این متنو میخونی، آره آره دقیقااااا با خودتم! امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞
mamane_elyar عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 3285 چرا برات عجیبه آخه 🤣😂حالا من تیزهوشان بودم ولی در حالت عادی خیلی پاتریکم🤣🤣🤣کودک درونم فعاله&nbs ... عجیب نیس خیلیم خوبه گفتم کاش منم اینجوری باشم