2777
2789
عنوان

موکل

60 بازدید | 5 پست

یه چیزی خوندم خیلی برام عجیب بود نمیدونم راسته یا نه 

نوشته بود اگه خواسته یا نا خواسته به اون اسمشو نبرا آسیب برسونی یه کاری میکنن (مثل نفرین اینا)که نتونی بچه دار بشی بنظرتون راسته؟

کاریشون نداشته باشی اونا همینجوری میتونن بیان توی زندگی آدم؟

اصلا بهش فکر نکن 

اولا اینکه همه انسانها موکل دارند که از زمان نوزادی باهات قرارداد دارند هیچ کاری بهت ندارند 

دوم اسمشو نبر یا اجنه بیکار نیستند مگر پیگیر باشی 

سوم موکل انواع اقسام داره از شیطانی یا فرشته و باد و طبیعت 

پس وقتی میگیم موجودات منظور فقط اجنه نیستند 

فعلا امضا ندارم

من ی سری ب یکی ک تو این فازاس گفتم فک کنم یکی از این اسمشو نبرا تو زندگیمه خندید گف اونا همه جا هستن با کسیم کاری ندارن الکی ذهنتو درگیرنکن😂

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا بهش فکر نکن  اولا اینکه همه انسانها موکل دارند که از زمان نوزادی باهات قرارداد دارند هیچ ...

نه فکر نمیکنم بهشون این مطلبم خیلی اتفاقی توی ریلز اینستاگرام اومده بود برام که واقعا سوال شد و اومدم پرسیدم 

آره خب همزاد که همه دارن من منظورم کلا اجنه بود نه فرشته اینا 

من ی سری ب یکی ک تو این فازاس گفتم فک کنم یکی از این اسمشو نبرا تو زندگیمه خندید گف اونا همه جا هستن ...

نه ذهنمو درگیر نمیکنم این مطلبو اتفاقی دیدم و اومدم سوال کردم 

آخه ببین من یمدت خودم میترسیدم رفتم راجب شون یسری تحقیق کردم و فهمیدم اصلا اونا دنیاشون از ما جداست این توی قرآن هم ذکر شده که اونا اصلا روی زمین زندگی نمیکنن حق ورود به دنیای ماروهم ندارن فقط شیاطین شون میشه گفت غیر قانونی توی دنیای ما میان که اوناهم براشون عذاب وحشتناکی داره در آخرت 

نه ذهنمو درگیر نمیکنم این مطلبو اتفاقی دیدم و اومدم سوال کردم  آخه ببین من یمدت خودم میترسیدم ...

یکی میگف هستن ولی کاری باهامون ندارن اصلا

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤