2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه چرا بیرون رفتن مضر باشه.اگه هوا الوده نیست  که چشمش اذیت نشه یه کم پیاده روی اشکال نداره. فق ...

سلام خوبی خانومی میشه اسم شربتیو ک گفتی بهم بدی من شهرستانم رفتم دکتر یه قرص شل کننده عضله برام نوشت من رفتم دندانپزشک بعدش اینطور شدم میشه اسم شربتو بهم بدی ممنون درخاس دوستی دادم میشه قبول کنی🙏🙏🙏🙏

دل وقتی مهربونه , شادی میاد میمونه خوشبختی از رو دیوار، سر میکشه تو خونه🌹❤❤🌹❤🌹
امروز عصب چشمش میزد نگاه کردم دیدم قبلا اصلا بسته نمیشد الان تا حدودی بسته میشه ولی زبونش حس نداره

میسه اسم شربتو بهم بگی

دل وقتی مهربونه , شادی میاد میمونه خوشبختی از رو دیوار، سر میکشه تو خونه🌹❤❤🌹❤🌹
شوهر من بعدا گوش درد گرفت . سر درد نداشت . ولی موقعی که عصبهاش فعال میشد بشدت گوش درد میگرفت.

طلایی جان شوهر شما چند ماه طول کشید ک خوب بشه؟

من الان ی هفتس ک درگیر این بیماری شدم بچه شیر میدم خیلی دارو نمیتونم مصرف کنم .وقتی گوش درد گرفت نشونه خوب شدنش بود یا بدتر شدنش؟

...taiping

سلام خسته نباشید خدمت دوستان نی نی سایت من دچار فلج بل شدم الان هم شیش روز دکتر گفت تا ده روز اصلا ماساژ نده فقط ادامس و بعد ده روز فیزیوتراپی .نمیدونم چرا گفت بعد ده روز کسی هست کمک کنه

من ۱۵هفتس درگیرشم😭

خیلی گرمیجات بخور مخصوصا شربت عسلو سه شیره دائم آدامس بجو شبا کیسه آبگرم بزارو روغن سیاهدونه بمال و حسابی ماساژ بده و ضربه بزن من اینکارارو کردم ۲ هفته بعدش خوب شدم .انشالله شما هم بزودی خوب میشید

...taiping
خیلی گرمیجات بخور مخصوصا شربت عسلو سه شیره دائم آدامس بجو شبا کیسه آبگرم بزارو روغن سیاهدونه بمال و ...

ممنون عزیزم منم خوب شدم ولی ی سری مشکلات جدید برام بوجود اومده مث حرکات اضافه نیمه صورتم ک درگیر بود