2777
2789
عنوان

مزاحم خیابونی😭

496 بازدید | 28 پست

امروز رفتم مدرسه امتحان دادم برگشتم 

با اتوبوس

تا خونه پیاده روی باید میکردم یه خیابون رو 

یه پسره با وانت افتاده بود دنبالم هی چن دیقه یه بار وایمیساد سر تا پامو خیلییی بد نگاه میکرد میگفت شماره بدم

هی محلش نمیدادم دوباره میومد بزور از دستش فرار کردم

حالا میترسم دیگه برم تو اون کوچه چیکار کنم 🥲کوچه هم خلوت بود متاسفانه مجبورم از اون کوچه اکثر روز ها رد بشم... به پلیس زنگ بزنم؟ 

حسابم با خواهر کنکوریم یکیه به خدا من کنکور ندارم😂

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چ بی‌شعور شدن ملت! خودت تنها نیا یه مدت.

بارها دیدم چون مخالف‌شون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه‌ که همسن منه بیاد و موافق‌شون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کم‌آوردن، به سنم گیر میدی نشانه‌ی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطه‌ی مستقیم داره، سنتی جاهلی‌ست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جمله‌ی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️

یبار نیسان ابی افتاد دنبالم کوچه خالم اینا شبیه اکسم بود وای حالم داشت بد میشد چندتا فحش اب دار دادم رسیدم دم خونه گفتم میگم بابام بیادا در رفت 

خیلی لجنن

و خدا معجزه میکند !🌱💛