2821
2789

ح

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من   

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من از خود اسی سوال دارم

چرا با وجود متاهل بودن توی سایت زنونه هست و سوال درباره بارداری میپرسه

خب خانمتون عضو باشن بهتر نیست؟

من با وجود آقایون مادامیکه آسیب نزنن و توی تاپیکایی گ مربوط بهشون نبست نیان مخالف نیستما 

ولی وقتی متاهلین بنظرم توی ی سایت زنونه بودن زیاد جالب نیست

البته ببخشید بابت دخالتم چدن ربطیم بمن نداره

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من   

من تماشاچی ، زود باشین شروع کنین ، تا حالا ندیدم

روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .
منظورم تو شخصی بود ن اینجا

شخصی خانما چرا باید برین و ج ح بازی کنین

مگه متاهل نیستین ببخشید ولی ی طورایی خیانته

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز