2777
2789
عنوان

پسرا همه دنبال دختر شاغلن

180 بازدید | 11 پست

یعنی اونی که شاغل نیست باید بی شوهر بمونه چرا چون نمیتونه پول دربیاره ولی شاید کدبانوی خوبی باشه شاید شاید مادر خوبی بشه شاید زندگی جمع کن باشه .چرا همه چی شده زیبایی وپول واقعا

والا من شاغل بودم شوهرم خوشش نمیومد 

بعد زایمان نرفتم دیگه سر کار کلی ذوق کرد 😂😂😂

شوهرمم میگه تو مهمترین کارت مدیریت خونست و آرامش دادن به ما 

من میرم کار میکتم پول در میارم

هر چیم خواستی بهت پول میدم 

این حرفارو بریز دور

پسرا دنبال دختر شاغل نیستند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من شاغل بودم شوهرم خوشش نمیومد  بعد زایمان نرفتم دیگه سر کار کلی ذوق کرد 😂😂😂 شوهرمم م ...

پس دنبال چی ان من دوتا از دوست های شوهرم میگفتن حتما باید با کادر درمان ازدواج کنیم ودختر که تو کادر درمان نیست نگاش نمیکنند

پس دنبال چی ان من دوتا از دوست های شوهرم میگفتن حتما باید با کادر درمان ازدواج کنیم ودختر که تو کادر ...

خوب خودت داری میگی دوتا، یعنی از دو نفر این حرف شنیدی ، بعد تعمیم میدی میگی همه پسرا !! هر کسی یه جوره. خیلی هام دوست ندارن شاغل باشه.

پس دنبال چی ان من دوتا از دوست های شوهرم میگفتن حتما باید با کادر درمان ازدواج کنیم ودختر که تو کادر ...

والا شوهر من دنبال دختری بود که خانواده دار باشه

و یک سری ملاک های شخصی داشت

ولی هیچکدومشون نه شغلم بود

نه خوشگلیم نه چیز دیگه

زمانیکه اومد خواستگاریم من تپلی شده بودم

بعد جامعه هی تو مغزمون میکرد

پسرا دخترای تپلی دوست ندارند

در حالیکه همسرم دقیقا دختر تپلی دوست داشت 😂بعدشم پسری که عاشق شه هیچی دیگه براش مهم نیست

فقط اون دخترو میخواد

با هر ظاهر و شرایطی که باشه