2777
2789
عنوان

حالم خیلی خیلی بده

127 بازدید | 10 پست

شوهرم چند ماهی میشه که بهش حقوق ندادن و قسط ها و اجاره خونه  همه روهم طلنبار شدن  شوهرم هم از اون کار اومد بیرون و چند روز هست که  رفت یه شرکت  با حقوق کم.خیلی ادم بی مسولیتی هست فقط من باید هولش بدم  که بره جلو  برای مثال با ناراحتی میگه ماشینم بنزین نداره چکار کنم منم ۵۰ تومن بهش دادم گفتم خوب برو بنزین بزن چرا انقدر ضعیفی  میره بنزین بزنه که بره اسنپ ساعت۶ میره ۷ برمیگرده الکی میگه ماشین خرابه . هر کاری کردم که بره یه جایی که حقوقش خوب باشه بهانه اورد و نرفت  درصورتی که همه ی دوستاش رفتن به شرکتی با حقوق بالا کار میکنن ولی متاسفانه شوهرمن ...   منم مقدار کمی طلا دارم  حالا گیر داده که بخاطر خرجی و قرض ها  طلاهاتو بفروش   منم این طلاها فقط پس اندازه زندگیمه گزاشتمش برای  دخترم شاید بخاد بره دانشگاه هزینه خابگاه داشته باشم که بهش بدم از شوهرم که آبی گرم نمیشه خیلی خسته م روحم داغونه نمیدونم چکار کنم 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تشویقش کتی هندونه زیر بغلش بزاری شاید جواب بده. امتحان کن

هر کاری کردم جواب نداد فقط دوست داره خونه باشه همه اضافه کاری میمونن ولی شوهر من متاسفانه سر ساعت میاد خونه فکر این همه قرض و بدهی داره دیونه م میکنه

خدا بکشه همچین مردایی رو که به خاطر گشاد بودن اونا چند نفر باید زجر بکشن (خودم آقام)

بچه هام همه ناراحتن  خودم داغونم الانم یه فیلم طنز گزاشته داره نگاه میکنه ولی من بخاطر ناراحتی زیاد نه ناهار خوردم نه شام از گلوم پایین میره 

فقط طلاها رو ازش قایم کن ب هر  قیمتی.

چک کشیده چک هاش برگشت بخورن براش خیلی بد میشه  خاک تو سر بی عرضه ش کنن نه خانواده من کمک میکنن نه خانواده شوهرم  بخدا تا مرز جنون رفتم 

قربونت برم

خدا نکنه گلم

من موندم اخه ادم بیکار چرا باید دسته چک داشته باشه.

ولی یه ذره سفت وایس نذار بیخیال بیخیال طلاها رو مث مال بادآورده بفروشه

یه کم از فشار روانی ای که روته اونم بچشه

کاربری دست یه نفره. من مسئول تمام حرفایی که میزنم هستم✋
چک کشیده چک هاش برگشت بخورن براش خیلی بد میشه  خاک تو سر بی عرضه ش کنن نه خانواده من کمک میکنن ...

بره اسنپ کار کنه در بیاره

خربزه خورده بذار پای لرزش بشینه حداقل تا دقیقه‌نود کمکش نکن استرس بکشه قدر بدونه

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود]