2777
2789
بابای من یه بار جدا شده دوباره ازدواج کرده بازم جدا شدن  از زن قبلش یه پسر داره  میخواد ...

بچه بد بخت که تقصیری نداره.  منم یه عمه دارم اینطوریه مادر بزرگم جدا شده رفته با کس دیگه ازدواج کرده این عمم به دنیا اومده بعد باز برگشته به پدر بزرگ ما. حالا این عمم   همیشه میگه من این وسط بد بخت شدم از اون ور همه ناتنی از این ورم همه ناتنی گناه من چه بود هیچ کس منو بینشون قبول نمیکنه

بابای من یه بار جدا شده دوباره ازدواج کرده بازم جدا شدن  از زن قبلش یه پسر داره  میخواد ...

به هر حال برادرتونه‌ ، اگر دچار ناراحتی میشید ، یکطوری غیر مستقیم بگید که بیرونیم‌ و ... که نیاد

البته ک تغییر کردم فهمیدم لیاقتم خیلی بیشتر از این حرفاست..

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلی بیشعورین اون حق داره که بیاد پیش پدرش حقشه هم تو هم مادرت فک نکنین اون خونه بره شماس اونم حقی د ...

چرا فوش میدی خوب ، مثل آدم حرف بزن

البته ک تغییر کردم فهمیدم لیاقتم خیلی بیشتر از این حرفاست..

خیلی بیشعورین اون حق داره که بیاد پیش پدرش حقشه هم تو هم مادرت فک نکنین اون خونه بره شماس اونم حقی د ...

چی میگین شما؟؟

گفتم که دوباره جدا شده یعنی بابای من دوبار ازدواج کرده دفعه اول جدا شدن الانم به تازگی از مامان من طلاق گرفته 

خونه باباش هروقت خواست بره به من و مامانم ربطی نداره ولی اینکه بیاد خونه مامانم به ما مربوطه 

من حتی مامان اونو ندیدم اون مامان منو دیده باهم حرفم میزنن ولی اینکه پاشه بیاد اینجا دیگه خیلی رو مخه

چی میگین شما؟؟ گفتم که دوباره جدا شده یعنی بابای من دوبار ازدواج کرده دفعه اول جدا شدن الانم به تاز ...

خدایی برگام😐😂💔چرا باید بیاد خوونه شمااا

بالهایمان زخمیست...اما هنوز بلند پروازیم!!
راحل بدیم برو عقلتو درس کن اون می خواد بیاد پیش پدرش مال پدرتم هس اونم حق داره چقد خودخواهید 

پدر و مادر من جدا شدن من با مادرم زندگی میکنم پدرم از ازدواج اولش یه پسر داره که همین شخصه که گفتم میخواد بیاد ... از زن اولشم جدا شده از مادر منم جدا شده

2790
2778
2791
2779
2792