2821
2789
عنوان

کنکور هنر

119 بازدید | 11 پست

شب‌خوش‌

من دانشجو هستم قبلا هم رشتم نظری بوده و تصمیم گرفتم کنکور هنر 404 رو شرکت کنم ولی هیچ اطلاعات درستی ندارم از منابع، ترمیم معدل و اینکه حتی از کجا شروع کنم. چند ماه هست که ذهنم درگیر این موضوع هست و دو هفته‌ی دیگه  مشاوره تحصیلی می‌رم ولی تا اون موقع اگر با یکی که اخیرا کنکور هنر داده صحبت نکنم مغزم می‌ترکه.

اگر اطلاعات دارید ممنون می‌شم بگید از کجا باید شروع کنم. 

در نبرد بین منطق و احساس ، احساساتم را کشتم و طرف منطقم ایستادم . از آن روز متهم به تحمل دردی عظیم در سمت چپ سینه ام هستم 

سلام عزیزدلم من مشاورتحصیلی ام

سوالاتت رو بپرس تگم کن ببینم و حدالمقدور بهت پاسخ میدم

هرآنچهدارمازلطفخداست🌱🌸درخواستدوستیعزیزانکنکوریبلامانعاست😊🙏

@imaei  

شب‌خوش، پیشاپیش ممنون از شما. ♥️

حدودا می‌دونم منابع وزارتی، درسنامه و چه کتاب تست‌هایی نیاز هست البته که کنکور هنر مشخص نیست :) فقط نمی‌دونم باید از کجا شروع کنم. باتوجه به اینکه رشتم ریاضی بوده کلا صفر هستم و هیچ پیش‌زمینه‌ای ندارم. 

اگر لطف کنید بگید استارت کار رو با چی بزنم خیلی ممنون می‌شم. 

هدفم مرمت آثار تاریخی هست کنکور ۴۰۴. 

در نبرد بین منطق و احساس ، احساساتم را کشتم و طرف منطقم ایستادم . از آن روز متهم به تحمل دردی عظیم در سمت چپ سینه ام هستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@imaei     شب‌خوش، پیشاپیش ممنون از شما. ♥️ حدودا می‌دونم منابع وزارتی، درسنامه و چه کت ...

اول به شما پیشنهاد میکنم دروس دوازدهم و یازدهم رو جدی بگیرید

و ترمیم معدل در دروس مشترکتون و ایجاد سابقه در دورس غیرمشترک شرکت کنید

کتاب هارو بگیرید و بخونید 

منابع رو خداروشکر میدونید

توصیه اولم به کسایی که تغییر رشته ای هستند

یک دور سوال کنکور هنرسال پیش رو مطالعه کردنه!

اونموقع میدونید کدوم منبع فوکستون باشه کدوم نه

اول به شما پیشنهاد میکنم دروس دوازدهم و یازدهم رو جدی بگیرید و ترمیم معدل در دروس مشترکتون و ایجاد ...

خیلی ممنون لطف کردید، ذهنم آروم شد و الان گرفتم باید چیکار کنم. :) ♥️

ممنون میشم بیایید تاپیک آخرمو نظرتونو بگید♥️

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂

@imaei  

سلام وقت‌بخیر، یه سوال از خدمتتون دارم. من دیپلم ریاضی نظام جدید دارم و می‌خوام ۴۰۴ کنکور هنر شرکت کنم قبلا داخل همین تاپیک لطف کردید راهنماییم کردید، سوالی که دارم برای ایجاد سابقه تحصیلی دروس فارسی، دینی، عربی دوازدهم و یازدهم باید مربوط به کتب رشته نظری باشه یا کتاب‌های هنرستان؟ 

@imaei     سلام وقت‌بخیر، یه سوال از خدمتتون دارم. من دیپلم ریاضی نظام جدید دارم و می‌خو ...

خیرجانم کتب رشته ریاضی

اصلا رشته سابق خودتونو فراموش کنید

تمام اصول و ترمیم و مطالعتون کتاب های رشته هدفتون هست

خیرجانم کتب رشته ریاضی اصلا رشته سابق خودتونو فراموش کنید تمام اصول و ترمیم و مطالعتون کتاب های رش ...

خیلی ممنون بابت جواب ♥️

رشته سابقم ریاضی بود 

خیلی ممنون بابت جواب ♥️ رشته سابقم ریاضی بود 

خیلی عذرخواهی میکنم

تازه از دانشگاه برگشته بودم بین خواب و بیداری جواب دادم فکرکردم هنرید میخواید ریاضی بدید

تمام منابعتون منابع کنکور هنرباید باشه که خب منابع چندان مشخصی تو بعضی دروس نداره هنر بهتون پیشنهاد میکنم بجای منابع گسترده خوندن

چندتا منبع خوبی که رتبه برترهای هنرداشتن رو تهیه کنید توهمونا فول شید

برای ترمیم هم همون دروس فارسی و دینی شاخه نظری رو باید انتخاب کنید

خیلی عذرخواهی میکنم تازه از دانشگاه برگشته بودم بین خواب و بیداری جواب دادم فکرکردم هنرید میخواید ر ...

بزرگوارید خیلی لطف کردید ♥️ 

2823
2791
2779
2792