2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی اون مرحله ای که میگید!؟

بحث زیبایی و ظاهر بعد از ملاک‌های اصلی هست و کاملا نسبیه ولی نباید نادیده بگیریم و صددرصد که برای زیبایی باید معیارهای واقعی مدنظرمون باشه.

وقتی شخص مقابل رو می‌بینیم امکان داره چند تا حالت پیش بیاد: اشتیاق، تمایل، تردید، اکراه و انزجار. 

دو تا اولی هیچی، زمانی که تردید هست می‌گیم خب حالا ظاهر رو بذار کنار و ببین بقیه ملاک‌ها رو داره یا نه ولی اگر مرحله‌ی اکراه یا انزجار باشه همونجا تمام بشه بهتره.

دو تا نکته رو مدنظر قرار بده، اول بشین ببین معیارهای ظاهری مدنظرت واقعی هست یا نه و طبق اون طرف رو بسنج، بعد هم اگر دیدی واقعا نظرت قابل تغییر نیست گول حرف انسانیت مهم‌تره و قیافه عادی میشه رو نخور. 

در نبرد بین منطق و احساس ، احساساتم را کشتم و طرف منطقم ایستادم . از آن روز متهم به تحمل دردی عظیم در سمت چپ سینه ام هستم 
سلام وقتتون بخیر ببخشید من دوتا سوال داشتم ازتون اول اینکه شما که پزشکی خوندید چرا در ادامه نوشتید ...

سلام 

من پزشک MD و متخصص ژنتیک پزشکی هستم 

یعنی بعد از اخذ مدرک دکترای حرفه‌ای پزشکی بجای تحصیل در رشته های تخصصی علوم بالینی مثل تخصص قلب و عروق در  رشته ی ژنتیک پزشکی از علوم پایه تحصیل کردم و مدرک دکترای تخصصی گرفتم 

به علت اینکه دوره ی علوم پایه رو برای دکترای حرفه ای پزشکی سپری کرده بودم چهار سال کارشناسی رو سپری نکردم و از ترم دوم ارشد ژنتیک پزشکی برای تخصص شروع کردم به خوندن 

پزشک هایی مثل من که MD یا پزشک عمومی هستند متخصص ژنتیک هستند 

و افرادی که MD نباشند اما دکترای تخصصی ژنتیک پزشکی رو اخذ کنند پزشک ژنتیک هستند 

و حوزه اختیارات متخصص ژنتیک خیلی گسترده و باز هستش 

و اگر کسی کارشناسی ارشد و دکترای ژنتیک پزشکی رو وزارت بهداشت ژنتیک پزشکی بخونن  میتونن پزشک ژنتیک بشن و نظام پزشکی دریافت میکنن و میتونن دارو هم تجویز کنند 

اینکه میگین مثل من پزشک بشن بله میتونن پزشک ژنتیک بشن و نظام پزشکی داشته باشند اما من MD هم هستم 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
من سه بار دیدمش  خیلی پسر خوبیه خیلی همه قسم میخورن سرش تو شرکت باباش کار می‌کنه  ما ...

با این شرایطی که گفتی خوبه

اشتباه میکنی رد کنی 

و بعدها پشیمون میشی قطعا 

حتی تو میگی قیافش بد نیس یعنی بقیه میپسندن

برای خودتم حال به هم زن نیس قابل تحمله و جای بهتر شدن هم داره

چشماتو خوب باز کن و خواستگار به این نابی که اخلاق و پول داره رد نکن

همچین کیسی نادره

دقیقا شده زشت ها رو گفتم قشنگه  از این زشت تر هم گفتم قشنگ این نمی‌دونم چرا مهر نداره برام

منم همینطور بودم خوب قیافه سلیقه ایه عزیزم،منم خواستگار میومد همه میگفتن قشنگه اما من به دلم نمینشست ،اما بعضی ها هم بودن که بقیه میگفتن قشنگ نیستن اما برای من جذاب بودن