یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خدایا خودمو به خودت میسپارم🦋آقایون محترم سایت،لطفا در خواست دوستی ندین...🙏🏻میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤
اسم پسرای این دوره زمونه واقعا یکم اجق وجق و لوسه کاش یکم با ابهت و شیک باشه بالاخره بچه بزرگ میشه
اسم پسر ک دوس دارم تو الانیا
سورنا
کارن
رادین
سانیار
زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️
تاریخ سخن خواهد گفت🕊خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است❤سربرزی لکستان🌱خنده کن تا جای خون در من عسل جاری کنیبی کوروش و بی تهمتن با ما چه گویی از وطن؟ {♡خلیج ایرانی آبی آزاده یه ملت عاشق پشت تو وایساده برای داشتن تو جهان اگه جمع شه فکر کن اجازه بدیم یه مو ازت کم شه کوچولو جلوتر نیا این گربه بی رقیبه این گربه استخرش واسه تو زیادی عمیقه♡}•و ما تا زنده ایم و زندگی هست همیشه فارس میماند خلیجت• نام کاربریم وُنون یکم هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه