هناسکرد مدیر استارتر عضویت: 1402/08/03 تعداد پست: 2752 عنوان سوتیییییییییییی😉 265 بازدید | 30 پست بزرگترین سوتی که دادی چی بود گرقیامت قصه باشدپس کجابینم تورا 😔. دنیایی که از بچگی انواع و اقسام درداروکشیدم ارزش جنگیدن داره 😶پس بگذر که بره ......خیلی غم دارم برام دعا کنید ممنون😔🙏باافتخار کوردم....🙂 1403/02/22 | 20:19 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دیشداندارا عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 2917 خیلی بد بود نمت بگم احتمال داره لو برم😐 قدرت فقط نصیب کسانی می شود که جرات کنند خم شوند و آن را به دقت بگیرند
صباخاتونم عضویت: 1403/01/10 تعداد پست: 4872 مال دختر عموم رو میگمتوی خواستگاریش چایی رو ریخت روی دایی داماد😂😂😂بال بال میزد بدبخت ولی سعی کرد سنگین باشه گویا😂💔 پس زخم هایم چه میشوند؟ نور از همانجا وارد میشود🌟
هناسکرد مدیر استارتر عضویت: 1402/08/03 تعداد پست: 2752 خودم سلطان سوتیم تادلتون بخوادددد گرقیامت قصه باشدپس کجابینم تورا 😔. دنیایی که از بچگی انواع و اقسام درداروکشیدم ارزش جنگیدن داره 😶پس بگذر که بره ......خیلی غم دارم برام دعا کنید ممنون😔🙏باافتخار کوردم....🙂
هناسکرد مدیر استارتر عضویت: 1402/08/03 تعداد پست: 2752 اهل سوتی نیستم متأسفانه مگ میشه هرکس توزندگیش سوتی داده گرقیامت قصه باشدپس کجابینم تورا 😔. دنیایی که از بچگی انواع و اقسام درداروکشیدم ارزش جنگیدن داره 😶پس بگذر که بره ......خیلی غم دارم برام دعا کنید ممنون😔🙏باافتخار کوردم....🙂
دخترترسناک عضویت: 1403/02/20 تعداد پست: 326 وای من شوهرم ی سوتی بدی داد فقط دستم بنده تا بگم امضا ندارم انگشت زدم،😝😝😝
حوصلم_سر_رفته عضویت: 1402/11/27 تعداد پست: 2039 خودم سلطان سوتیم تادلتون بخوادددد یه سوتی کردی بگو بخندی😁😂 من پسرِ ایرانم✨
دخترترسناک عضویت: 1403/02/20 تعداد پست: 326 یه سوتی کردی بگو بخندی😁😂 سعی کن خیلی پست نزاری تعلیق بشی خیلی ادعا داری ک پست نمیزاری مزه نمیپرونی .....و ب همین جهتم تعلیق نمیشی.... امضا ندارم انگشت زدم،😝😝😝
حوصلم_سر_رفته عضویت: 1402/11/27 تعداد پست: 2039 سعی کن خیلی پست نزاری تعلیق بشی خیلی ادعا داری ک پست نمیزاری مزه نمیپرونی .....و ب همین جهتم تعلیق ن ... 😂😂ببخشید ولی به شما چه😂🤦!!! من پسرِ ایرانم✨
هناسکرد مدیر استارتر عضویت: 1402/08/03 تعداد پست: 2752 اونموقع خونمونوداشتیم تعمیرات میکردیم توساختمون عمم که ۵طبقس ساکن بودیم شوهرعمم مذهبی برعکس ما منم همیشه یادم میرفت روسری بپوشم هنوزم یادم میره تولددعوت بودم خوش خوشان میزدمومیرقصیدم ازاسانسورامدم پایین توپارکینگم اننگ گذاشتم داشتم قدمیدادم تابابام ماشینموبیاره برده بودکارواش وای یهوشوهرعمم امد منم شروع کردم ورزش کردن ینوخودشم زدزیرخنده گرقیامت قصه باشدپس کجابینم تورا 😔. دنیایی که از بچگی انواع و اقسام درداروکشیدم ارزش جنگیدن داره 😶پس بگذر که بره ......خیلی غم دارم برام دعا کنید ممنون😔🙏باافتخار کوردم....🙂
دخترترسناک عضویت: 1403/02/20 تعداد پست: 326 😂😂 ببخشید ولی به شما چه😂🤦!!! کوفت،😝😝🤣🤣🤣 دبدم ب من میگی نفر اول هر تاپیکم الان دیدم خودتم نفر اول تاپیکی... امضا ندارم انگشت زدم،😝😝😝
هناسکرد مدیر استارتر عضویت: 1402/08/03 تعداد پست: 2752 یباردیگ پشت چراغ قرمزافسرگفت روسریت هول کردم گفتم خوردمش🤦 گرقیامت قصه باشدپس کجابینم تورا 😔. دنیایی که از بچگی انواع و اقسام درداروکشیدم ارزش جنگیدن داره 😶پس بگذر که بره ......خیلی غم دارم برام دعا کنید ممنون😔🙏باافتخار کوردم....🙂
حوصلم_سر_رفته عضویت: 1402/11/27 تعداد پست: 2039 کوفت،😝😝🤣🤣🤣 دبدم ب من میگی نفر اول هر تاپیکم الان دیدم خودتم نفر اول تاپیکی... وایییی تویی🥴😂🤣نترس من تعلیق نمیشم 😁 من پسرِ ایرانم✨
دخترترسناک عضویت: 1403/02/20 تعداد پست: 326 وایییی تویی🥴😂🤣 نترس من تعلیق نمیشم 😁 اره....من دیگ رد دادم همه شناختنم اینجا اون تاپیک همههه امضا ندارم انگشت زدم،😝😝😝