2777
2789
عنوان

داستان زندگیم..

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 37 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جااان خودت تند تند تایپ کن بزار 

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤

اونا با هر روشی بود میخواستن متو سقط کنن.

از زعفرون و کارهای سنگین گرفته تاا رفتن به مطب دکتر.

اما مثل اینکه من قصد از بین رفتن رو نداشتم؛ولی الان میگم ای کاش از بین رفته بودم.

خب میگذره و میگذره تا من توی آخرین روزهای بهار بدنیا میام.

یه دختر بشدت سبک وزن به دلیل اینکه کلی فشار توی بارداری بهم وارد شده بوده

نگاه به لب خندونم نکن توم افتضاحه..                               ‌‌‌

وقتی من یه هفته از بدنیا اومدنم میگذره؛پدربزرگم فوت میکنه و همه میگن بخاطر بدیمنی و شومی من بوده.

همه مادر من رو بخاطر دختر زاییدنش لعنت میکردن.

خلاصه؛دختر کوچولوی قصه ما که من باشم با همه این سختی ها ۳ سالش میشه.

من تولد نداشتم هم بخاطر پدربزرگم و هم تنفر اونها به من.

توی ۳ سالگی مثل اینکه من یه بیماری سخت میگیرم.

شاید باورتون نشه اما هیچکس بهم اهمیتی نمیداد..

تایپ نکردی .. از جنینی ات هم شروع کردی 🤣 یعنی عمر ما کفاف میده به پایان داستان برسیم؟ 

من ۱۷ سالمه کهه😂😄

کسی اهمیت نمیداده بجز مادر بزرگ مادریم که از قضا میبرتم دکتر و متوجه میشه که یچیزایی روم اثر گذاشته(دارو و اینجور چیزا)چون بهشون حساسیت داشتم و خب خانوادم فکر نیکرن بیماری سخته ولی یه حساسیت عادی بود که اونا بزرگش کردن که مثلا جو بدن.

خلاصه مادربزرگم همه کار میکنه تا خوب بشم.

کسی اهمیت نمیداده بجز مادر بزرگ مادریم که از قضا میبرتم دکتر و متوجه میشه که یچیزایی روم اثر گذاشته( ...

وااای خوشبحالت مادربزرگ داری ☺

روحش شاد مادربزرگ پدریم فوت شد یکیشم که مریضه اصا دوسش ندارم

چرا مادربزرگت تو رو نبرده برا خودش نه اصلااا تو چرا نرفتی پیشش خونوادتو دوست داشتی؟😐

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
وااای خوشبحالت مادربزرگ داری ☺ روحش شاد مادربزرگ پدریم فوت شد یکیشم که مریضه اصا دوسش ندارم چرا ما ...

خدا بیامرزش

تا الان دارم عذاب میکشم و  تمام داستانم خداحافظ

حالا مام گفتیم چی هست😐

جزئیاتشم جا ننداز کتک خوردنو نفرینو فلان و بلان