2777
2789
عنوان

عشق مجازی

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 45 پست
قشنگم اگه بگم راحته که خب نیست سنی هم که داری خیلی تاثیر داره احساسات توی سن زیرذ۲۰ سال اوجش هست و ...

چشم قربونت برم اجی ممنونم اما ۱۷سالشه اجی پیش باباش کارم یکنه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

فقط کاری نکن چند سال بعد بگی کاش باهاش آشنا نمیشدم .اول بشناس طرف رو ازش اسطوره نساز و عاشقش نشو بعد ...

اجیی نمد همینطور وابسته شدممم اول رفیقم بود یعنی مثل دوتا دوست

😢❤️هعی نمد چطور ازش دل ببرم

ببین علاقه های آدم خ تعییر میکنه من همسن ت بودم عاشققق پسرای اروپایی مو بور چش رنگی میگفتم اح اح دوستام چرا از کره ایها خوششون میاد بعد ۱۸ نظرم تغییر کرد بعد ۲۱ تغییر کرد 

تو اون سنا تو چت روم با چند تا پسر خارجی هم ح میزنم ک کار ب اسمات می‌رسید کات میکردم 

سلیقه آدم افکار آدم تغییر میکنه ت باید بهترین ورژن خودت و بسازی و طبق اون ورژن ب کسی علاقه مند شی ک بهت بخوره 

الان کلا بیخیال رابطه شو فقط اگ هم رفتی ت رابطه برا سرگرمی 

بعدا ب موقع با ادمای درست آشنا شی

پس مواظب خودت باش نباید انقدر زود وابسته بشی میتونی رابطه رو فقط مجازی نگه داری اگه واقعا خیلی تنهایی

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

ببین علاقه های آدم خ تعییر میکنه من همسن ت بودم عاشققق پسرای اروپایی مو بور چش رنگی میگفتم اح اح دوس ...

اجی من روحیه ضعیف دارم اعتماد به نفسم ک صفره نمیتونم خودم درست کنم یه فرد ساده خاک بر سرم

خودت میگی وابستگیه اون پیش میاد عادیه بین دو تا دختر پسر تازگی داره برات من از این دوستا ت دانشگاه دارم البته حد و حدود رعایت میکیما درد دل ممنوع قربون صدقه رفتن ممنوع با اینکه ازش خ بزرگترم 

دوست بودن با پسرا ی حدودی داره بعدا دستت میاد الان و بیخیال شو 

اجی من روحیه ضعیف دارم اعتماد به نفسم ک صفره نمیتونم خودم درست کنم یه فرد ساده خاک بر سرم

منم بودم 

آریانا گرانده هم بوده 

مارگو رابی هم بوده 

ک ت ۱۷ سالگیش اعتماد ب نفس آنجلینا جولی و داشته ک ت میخوای داشته باشی ؟ 🙄 

باید کار کنی اعتماد ب نفس از ت شکم ننه ک در نمیاد

عزیزم ب خاطر سنته

عشق مجازی الکیه

چرته

وابستگی مجازی فقط داری ب طرف 

چون نه لمسش کردی نه حضورشو حس کردی

ارتباطمو قطع کن باهاش 

ب وقتش هم با یکی درست اشنا میشی