2777
2789
عنوان

عشق مجازی

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 45 پست
خب دلمه 😢😢 یکی بیاد تو زندگیم دوسم داشته باشه خستم از تنهایی

دوست نداره بیچاره دوست داشتن کجا بود 

برو پی زندگیت اگ بدونی ت چ سن خفنی هستی خدا میدونه خودت خودت و دوست داشته باش باشگاه برو چاق شو قدت وزنت همه چیت عالی ول کم این پسر دوزاریارو تو دانشگاه و محیط کار پسرای باحال و بامزه میبینی 

اجی قبلاً تو روبیکا حرف زدیم اون رشت من لرستان خیلی دوریم😭😭

من رلم رباط کریمه هنوز جور نشده بریم همو ببینیم بهمم نزدیکیم شما که خیلی دیگه دورین

امضامو بخون رفیق قشنگه                                                                                                   ای که افسانه ی زیبای غزل های   منیای که شیرین تر از امثال و مثل های منیخواندن از روی مهت کار شب و روز من استای  که  معلول به  هرکار  و علل های  منیشده  هرشب دل من در طلبت غرق به خونتو خودت عامل  هر جنگ و جدل های منیموی  توطره  و  قدت  به بلندای  غزلچه بگویم  که خودت شهد و عسل های منیذهن من  در  همه حالات  به  فکرت مشغولبفدایت که  تو افکار  و عمل های   منی#سجاد_یعقوب_پور· · · • • • • • • ✤ • • • • • • · · ·

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😢😢😢اجی به نظرت راست میگه درسش تموم شده میاد پیم

فکر نمیکنم ولی باید خودت بدونی اونفدری دوستت داره یا نه

امضامو بخون رفیق قشنگه                                                                                                   ای که افسانه ی زیبای غزل های   منیای که شیرین تر از امثال و مثل های منیخواندن از روی مهت کار شب و روز من استای  که  معلول به  هرکار  و علل های  منیشده  هرشب دل من در طلبت غرق به خونتو خودت عامل  هر جنگ و جدل های منیموی  توطره  و  قدت  به بلندای  غزلچه بگویم  که خودت شهد و عسل های منیذهن من  در  همه حالات  به  فکرت مشغولبفدایت که  تو افکار  و عمل های   منی#سجاد_یعقوب_پور· · · • • • • • • ✤ • • • • • • · · ·
اجی خب وابستشم خیلی دوسش دارم بی حد و مرز چیکار کنم وابستگیم بره

قشنگم اگه بگم راحته که خب نیست سنی هم که داری خیلی تاثیر داره احساسات توی سن زیرذ۲۰ سال اوجش هست

و خب بهترین کار اینه که خودتو با کلاس های جدید سرگرم کنی و میگم بمون باهاش اما سعی کن اونو تو‌موقعیت ها یکم پیچیده تر قرار بدی ودرخواست های ازش داشته‌باشی تا عکس العکلش رو ببینی

از پول خواستن تا هرجور درخداستی که ساده‌نباشه

عاشف شده براب عشقش میره قرض میگیره ولی اگه عشق الکی‌باشه بکش کنار وبهانه نیار

خدانکنه عزیزم  ولی مشخصه احساسی هستی و زود وابسته میشی  ضربه میخوری ولی خب مث من تا سرت ...

اره خیلی زود وابسته میشم نمی‌دونم چیکار کنم نمیتونم احساساتم کنترل کنم

من دوست داشتن 🤍🙂و ازدواج

فقط کاری نکن چند سال بعد بگی کاش باهاش آشنا نمیشدم .اول بشناس طرف رو ازش اسطوره نساز و عاشقش نشو بعد ببین اصلا رفتار و اعمالش چیه ؟!

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••