2777
2789
عنوان

بچه ها من شوهر میخوام😑

| مشاهده متن کامل بحث + 8001 بازدید | 301 پست
😩میدونم تو شوهر کردن برام نپختن  ولی ازینک دارم گناه میکنم بدم میاد  درحال حاضر تنها گن ...

وقتی این کارو انجام بدی انرژی هدر میدی و بدن میل داره ک بیشتر تخلیه کن و پشت سرهم بازم دلت میخواد .خیلی خیلی سخته من حتی روزه گرفته بودم داشت گریه ام میوفتاد ک گناه نکنم ،هیچ وقت متاهلایی ک از رابطه با شوهرشون فرار میکنن رو درک نکردم 

خلاصه ک فقط باید خودتو سرگرم کنی و خسته بری تو رختخواب تا به وقتش 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی این کارو انجام بدی انرژی هدر میدی و بدن میل داره ک بیشتر تخلیه کن و پشت سرهم بازم دلت میخواد .خ ...

شاید از چشمشون افتاده شوهره

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
شاید از چشمشون افتاده شوهره

بعضیا کلا سردن

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

استاتر

کاری که برات جالب و جداب رو انجام بده

مثلا یک ورزش خاص

دیدن فیلم کمدی

رقصیدن

سعی کن تنها نباشی

فیلترشکن ها رو از گوشیت حذف کن

چون تا بخوای دوباره نصب کنی خیلی وقت میبره و احتمالا حال و هوات عوض بشه

برای خودت جایزه تعیین کن که ...

از خدا خیلی کمک بخواه حتما کمکت میکنه

من دقیقا میدونم از چه دردی میگی.شاید خیلی ها این موضوع رو درک نکنن،سریع راه حل بدن،فکر کنن با راه حل ...

حرفات خیلی خوب بود

ولی فکر نکنم کسی باشه که درکش نکنه

چون نیاز جنسی برای همه وجود داره

مگه زیر ۱۵ سال ازدواج کرده باشه و روابط زناشویی خاص باعث سردیش شده باشه