2777
2789
عنوان

شوهرعمه ی حروم زاده ی من

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 25 پست
وا خوب اینجوری که طرف پروتر میشه 

شدن دیگ کلی ازخودشون دورغ گفتن

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

خدایا خودت جای حق نشستی هوای اونایی که جز تو کسیو ندارن داشته باش 

خیلی ناراحت شدم🙇‍♀️

گفتی گنه کنی به دوزخ برمت  این را به کسی گو که تو را نشناسد ☔️لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ✨🤍اگه دوست داشتین  این ذکر رو برام بخونید لایک کنید منم براتون میخونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدایا خودت جای حق نشستی هوای اونایی که جز تو کسیو ندارن داشته باش  خیلی ناراحت شدم🙇‍♀️

فداتشمکاش پسر بودم بلایی سرشون میاوردم تا عمر دارن نتونن زندگی کنن

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

فداتشمکاش پسر بودم بلایی سرشون میاوردم تا عمر دارن نتونن زندگی کنن

درکت میکنم عمه منم همینه 

چی بگم والا دیگه انقدر زندگی سخت شده آدما هر کاری میکنن

گفتی گنه کنی به دوزخ برمت  این را به کسی گو که تو را نشناسد ☔️لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ✨🤍اگه دوست داشتین  این ذکر رو برام بخونید لایک کنید منم براتون میخونم
شدن دیگ کلی ازخودشون دورغ گفتن

همون موقع که میان واسه ی دعوا زنگ بزنین پلیس

یا اگه خودت نیستی همسایه چیزی بسپر بگو صدای دعوا و کتک شنیدین زنگ بزنین پلیس

💚فقط حیدر امیرالمومنین(ع)است💚تابوده علی(ع)بوده وتا هست علی(ع)هست💚بر دشمنانت لعنت یا علی(ع)💚تا عمر دارم مدیون آقا ابالفضلم(ع)

خخخخ ب پلیس زنگ بزنی اینوبگی خودتومیگیرن لوا ط کاربودنش ب شماربط نداره  ولی سربقیه مسایل حق با ...

کل روستا ازدوسشون عاصی شدن اما جرات ندارن بگن چون بی ابروعن

همون موقع که میان واسه ی دعوا زنگ بزنین پلیس یا اگه خودت نیستی همسایه چیزی بسپر بگو صدای دعوا و کتک ...

داهات ک پلیس نمیره تا پلیس برع دوساعت گذشته

داهات ک پلیس نمیره تا پلیس برع دوساعت گذشته

آهان اره درس میگی حواسم نبود گفتی تو روستان

انشالله خدا ظلم ظالم رو به خودش بگردونه

💚فقط حیدر امیرالمومنین(ع)است💚تابوده علی(ع)بوده وتا هست علی(ع)هست💚بر دشمنانت لعنت یا علی(ع)💚تا عمر دارم مدیون آقا ابالفضلم(ع)

آهان اره درس میگی حواسم نبود گفتی تو روستان انشالله خدا ظلم ظالم رو به خودش بگردونه

دعایی بلدی ؟بگی خدا خیرت بده