2777
2789
عنوان

کسی هست به بچش هیچ واکسنی نزده باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 35 پست
یکیو میشناسم واکسن نزده به بچش نمیدونم ربطی داره یا نه اما بچش چهارسال و خورده ای هنوز پوشک میشه 😐

حالا من میگم من تنبلم بچم فروردین سال 401ب دنیا اومده الان دارم از پوشک میگیرمش

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️
جاریم واسه پسرش ی دونه واکسن هم نزد  الان ۱۰ سالشه سالم سالم هزار ماشالله

مدرسه چی برای ثبت نام اذیتش نکزدن؟

برای نی نی دار شدن همه بی نی نی ها ومن دعا کنین  درزمین عشقی نیست که زمینت نزند،آسمان را دریاب

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میگن با طب اسلامی و سنتی همخونی نداره😐

طب اسلامی و سنتی چرت محضه من هیچ نتیجه ای نرفتم ازش چرا بابد ازش استفاده کرد وقتی طب مدرن قابل اعتماد تره 

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️
یعنی به بچه‌ت واکسن نزنی بفهمن دادگاهی میشی؟ 

بله بچه حتما باید واکسینه بشه من یکی رو میشناسم واکسن نزد ب بچش الان میترسه کلاس اول ثبت نام کنه داره در ب در دنبال کسی میگرده ک براش کارت واکسن بزنه

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

نه بابا از شما هنوز دوسالشه دیرترم دیدم تازه شروع میکنن از پوشک گرفتن 

ولی نمیدونی چ حرصی میخورما :)

تازه ی نوزادم دارم 

خونمو کلا ول کردم تااین عادت کنه دستشوییشو بگه 

بلضی وقتا خیلی کم میگه ولی اکثر وقنا اگ دیر ببرمش جیش میکنه تو شلوارش

مام ی همسایه داشتیم دوتا پسر داشت پسر اولیشو واکسن نزد فلج بود بچه دومیشو زد سالمه

وای چه بد طفلی بچه 

من فک میکردم قدیما شایع بوده ویروس فلج اطفال و اینا 

قراره وارد چرخه بشه اگه بشه بله ولی من نامه میگیرم واسه بچه هام

والا ما هر اسهال مزمنی را هم با یه کم پودر سنجد درمان میکنیم استفراغ را هم با آب به نیاز به واکسن نیست بعد خبر داری تو چند ماهگی میزنن به بچه ؟