2821
2789
عنوان

شام چی بپزم؟

97 بازدید | 9 پست

مرغ و برنج داریم یه غذای متفاوت بگید درست کنم😵‍💫

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مرغ سرخ کرده و سیب زمینی  خوراک مرغ و قارچ  کباب تابه ای مرغ جوجه کباب تابه ای

بازم بگوم😍

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
مرغو ریش ریش کن با هویج و لوبیا سبز شوید پیاز داغ و رب گوجه  درست کن برنجم آبکش کن مواد بریز رو ...

شوید رو بریزم قاطی مرغ یا قاطی برنج؟

شوید رو بریزم قاطی مرغ یا قاطی برنج؟

ببین گلم مرغو آبپز کن ریش ریش کن تو پیاز سرخ کن لوبیا سبزم بزار ۳۰ دقیقه آبپز بشه هویجم خلالی خورد کن بریز رو مرغا لوبیا سبزم بریز شوید خشکم بریز ادویه نمک رب گوجه یا خورده که سرخ شد آب یه کوچولو بریز مثل مایه ماکارونی بعدم برنجو ابکش کن این موادو لایه لایه با برنج قاطی کن

ببین گلم مرغو آبپز کن ریش ریش کن تو پیاز سرخ کن لوبیا سبزم بزار ۳۰ دقیقه آبپز بشه هویجم خلالی خورد ک ...

مرسی😍