2777
2789

خیلییی با اکسم باهم صمیمی هستن،بم پیام داد سلام چ خبر از فلانی(اکسم منظورشه) گفتم خبری ندارم شمارشو پاک کردم گفتم تو خبرداری ازش؟ گف اره شیراز دنبال دختراعه بعد گف دوستت کجاس(دوستم میخاست باهاش اوکی شه ولی نشد دیگ) گف من دوستتو بلاک کردم گفتم چرا گف ادم کسی میخاد ک پشتش باشه تو سختیا اگ بفهمم ایطور ادمی هست زندگیم ب پاش بریزم و اینا گفتم نگرد نیس کاش این حرفا ی پسر خالتم یاد میدادی گف من چیکار اون دارم بعد ب من گفت تو از رابطه چی میخوای؟ گفتم هیچی من ی بار عاشق شدم اونم پسرخاله لاشیت ک زندگیم و داغون کرد هنوزم میمیرم براش و ن میخام دیگ کسی رو ن خود اونو میخام 

بعد بم گفت باشخ ابجی من خودم پشتتم همه جوره روم حساب کن همیشه کنارم هرمشکلی بیوفته 

😭💔همش حس میکنم اکسم اینو فرستاده ک باهام رل بزنه ینی انقد ازم متنفره ک حاضره پسر خالش بفرسته باهام رل بزنه؟ 

۴سال باهم بودیم💔💔💔چجوری میتونه دارم نابود میشم 

بنظر شمام همینه؟😭

دستِ مَن اَلکله دستت جوینت جای خالیتَم میشه هَر بیت پُر…🦄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیالوگا مال دوستی های دهه هشتاده چرا  

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
4 سال خیلیه ...سر چی کات شد اره پسر خالهه میخواست باهات اوکی شه رو نده بهش

دو سه ماه سرد جواب میداد یکی دو روز ی بار بم پیام میداد بعد ک میگفتم چرا میگف درگیرم سرم شلوغه دور کارم نمبتونم همش بات حرف بزنم ک صدبار کات کردیم برگشتیم روزای اول خوب دو سه روز بعد سرد میشد 

استوری میزاش ولی ج پیام نمیداد منم ی شب مشروب خوردم بش پیام دادم ک مشروب خوردم، خیلی بدش میاد ازینکه بخورم گفت برو هر غلطی دلت میخواد بکن بای رفت ک رف(: 

دستِ مَن اَلکله دستت جوینت جای خالیتَم میشه هَر بیت پُر…🦄

بنظرم دیگه خودتو درگیر این روابط سطحی نکن 

سعی کن بگردی دنبال راهکار تا قبلی رو فراموش کنی و دوباره برگردی به زندگی قبل از اون 

میدونم خیلی سخته ۴ سال بودن و ترک شدن

اما اگه اراده کنی میتونی کم اهمیتش کنی واسته 

خودت نمیگم فراموش چون هیچ وقت قسمتی از تاریخ کنده نمیشه 

اما برات کم اهمیت میشه سخته به این مرحله رسیدن اما میشه یعنی شده که بهت میگم ❤

هرچیزی که تورو یاد اون میندازه بنداز بره حتی اگه مدل اتاقت تورو یادش میندازه مدل اتاقتو عوض کن 

تا اومد بیاد به فکرت سریع فکرتو مشغول ی چیز دیگه کن 

ی لیست بردار بدیاشو بنویس و اینکه چرا جدی شدی چی توش دیدی که سعی کردی الان باهاش نباشی 

و ی روزی اون ادما مثل ی مرده برا خودت دفنش کن این کار شاید با گریه باشه اما بزار مثل دوران حزن که یکی میمیره تو این دوره رو بگذرونی و کم کم میبینی که حتی وقتی دیدیش شاید برات هنوزم قشنگ باشه ولی دیگه میلی بهش نداری

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز