2821
2789
عنوان

زگیل تناسلی

419 بازدید | 12 پست

سلام روزتون بخیر 

من یه دوز واکسن اچ پی وی زدم ولی احساس میکنم زگیل تناسلی گرفتم و میخواستم برای معاینه برم پیش دکتر . اگه دکتر خوبی تو اردبیل میشناسید که برای معاینه برم پیشش بهم معرفی کنید ممنون 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از استخرم میشه بنظرت یا استخر و الکی باب کردن ؟ شما اطلاعات داری ؟

اره عزیزم میشه من خودم از لیزر گرفتم

واکسن و سه دوزش هم کامل بزنی بازم میتونی بیماری های hpv رو بگیری اما میرن راجت مثل همون آبله مرغون که واکسنشو میزنیم و دیگه بعدش ضرری نداره برامون وقتی بگیریم

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
اره عزیزم میشه من خودم از لیزر گرفتم واکسن و سه دوزش هم کامل بزنی بازم میتونی بیماری های hpv رو بگی ...

لیزرتون چی بود ؟  ازینا که ژل میزنن ؟ یا ازینا که میگن سرش رو عوض میکنن ؟ اسم دستگاهش چی بود 

لیزرتون چی بود ؟  ازینا که ژل میزنن ؟ یا ازینا که میگن سرش رو عوض میکنن ؟ اسم دستگاهش چی بود&nb ...

سرش و عوض میکنن نه ژلی نبود دستگاهشو یادم نیست دقییق خیلیم سریع جواب داد لیزر و از جلسه اول شروع به ریزش کرد موهام اما بعد از جلسه سوم متوجه شدم زگیل گرفتم

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
پس چطوری بااینکه سرش رو عوض میکنن گرفتین ،یعنی اطمینان نکنیم ؟  

ننیدونم عزیزم من چون رابطه جنسی نداشتم 

به هیچ وجه از اول دستشویی و حموم عمومی نمیرم حتی وقتی مهمونی میریم استخرم نمیرم هیچوقت برای همون تشخیص ۳ تا دکتر لیزر بود اما خواهرمم همونجا میرفت لیزر و اون اوکی بود چیزیش نشد

ننیدونم عزیزم من چون رابطه جنسی نداشتم  به هیچ وجه از اول دستشویی و حموم عمومی نمیرم حتی وقتی ...

کاش دستگاهتون رو پیدا کنید و اطلاع رسانی کنید حتی تاپیک بزنید که بقیه هم آگاه بشیم ، یه سوال دیگه دستگاه به پوست بدنت تماس داشت یا از فاصله اشعه لیزر میخورد ؟ 

کاش دستگاهتون رو پیدا کنید و اطلاع رسانی کنید حتی تاپیک بزنید که بقیه هم آگاه بشیم ، یه سوال دیگه دس ...

تماس داشت اما سری جداگانه داشت هرکس جلوی خودتم با محلول مخصوص خودشون ضدعفونی میکردن

یکبار گزاشته بودم اما یچیزایی گفتن و بعضیا حتی توهین میکردن که نه حتما فلان شده که گرفتین که دیگه پشیمون شدم اما از روش درمان و اینارو توضیح میدم اکثرا به کسایی که سوال کردن