2821
2789
عنوان

من خیلی عجیبم

101 بازدید | 8 پست

مثلا اصلا برام مهم نیست مناسبتا خانوادم چیزی بخرن نخرن😂شایدم ذوق زندگیم کور شده اصلا اهمیتی نمیدم به حرف و‌تیکه های مردم مثلا زنداداشم دیشب یه تیکه بهم انداخت ولی من اصلا برام مهم نیست اصلا جالب نیست خیلی سرم تو زندگی خودمه و اینکه اصلا حسود نیستم غبطه میخورم ولی ازاینکه مثلا زندگی بقیه خراب شه چون من زندگیم خوب نیست مثلا اصلا خوشحال نمیشم کلا بی تفاوتم تنها چیزی که حرصمو درمیاره رانندگی بدمردم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو منی یا من ت ام؟؟؟؟

البته من امسال بابت کادو از سمت شوهرم یکمی حساس شده بودم واسه اولییین بار

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

تو منی یا من ت ام؟؟؟؟ البته من امسال بابت کادو از سمت شوهرم یکمی حساس شده بودم واسه اولییین بار

جدی آره برام مهم نیست کادو بخرن برام نخرن کلا انتظارم صفره ولی به نظرم تو باید از همسرت انتظار داشته باشی رابطه زناشویی فرق میکنه

جدی آره برام مهم نیست کادو بخرن برام نخرن کلا انتظارم صفره ولی به نظرم تو باید از همسرت انتظار داشته ...

اره میگم ک جدیدا ی جوری شدم 

انگار دارم صاحب احساس میشم😀😂

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚