2777
2789
عنوان

چشم روشنی

18278 بازدید | 41 پست

سلام خانما. شما برای به دنیا اومدن بچه های خواهر و برادرای خودتون یا همسرتون چی می خرید؟؟؟؟

بچه داداشم چن روز دیگه به دنیا میاد نمی دونم براش چی بخرم

اولین نوه خانواده مونم میشه

قبلا برا بچه خواهر شوهرم پول دادیم.

اما من نمی دونستم رسم اونا چیه اما ما خودمون قبلا رسم داشتیم فامیلای درجه یک طلا می خریدن. الان دیگه هر کی هر چی می تونه ..... لطفا نظرتونو بگین سپاااااس

چه توقعی دارید اونطوری بشیم که شما میخواین.......ما اونی که خودمون میخواستیم هم نشدیم :)

پولللللل

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چون جاریم خیلی خودشواذیت نمیکنه یه پارسیان 500سوتی دادم بش

ببخشید جسارتا قیمتش چقد بود؟؟؟

چه توقعی دارید اونطوری بشیم که شما میخواین.......ما اونی که خودمون میخواستیم هم نشدیم :)
هرچند در توانته ۱۰۰ ۲۰۰  ۵۰۰ طلا انتخاب با خودته

عزیزم فک نکنم شوهرم طلا رو قبول کنه آخه برا خواهرشم طلا نخریدیم ینی نه اون پیشنهاد داد نه من چیزی گفتم حالا ک نوبت خودمون شده روم نمیشه بگم طلا راستی یادم رفت بگم زن داداش منم زیاد اهل جبران نیست همیشه هر چقدر هم براش مایه بزاری موقع جبران همه رو نادیده میگیره و فقط بودجه ش رو در نظر می گیره

خوب بسته به رسم خانواده اتون داره خانواده شوهر من خيلي بچه زياد دارن براي همين كادوهاشون سبكه من سر برادرزاده هاي شوهرم هر كدوم ٢٠٠دادم اما سمت خودمون سنگينتره هنوز كه برادرزاده ندارم اما هر وقت دنيا بيادش حداقل بك تومني كادو ميدم

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده
من واسه بچه برادرم دستبند خریدم  هر کی یه رسمی داره  از مامانت بپرس

مامانم اینا ک خودشون طلا میخرن اما من موندم چیکار کنم

آخه برا پسر چه طلاهایی میشه خرید؟

2790
2778
2791
2779
2792