2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شما طلا رو چه نو باشه چه شکسته، چه با خش چه بی خش بفروشید، پول خام طلا رو میدن. ازتون که قطعا میخرن، بالاخره طلاست دیگه!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

آینه ای نخر خیلی خط و خش برمیداره

بعدم تو رو خدا دو تا دستتو النگو نکن خییییلی خزه 

نهایت یه دستبند یا ساعت طلا برای اون دستت بگیر

من عاااشق زمستونم❤️هیچوقت فکر نمیکردم بارداری سختی داشته باشم...هروقت یه بارداری میدیدم که تو بارداریش به مشکل خورده اصلا فکرشم نمیکردم که ممکنه همه اینا واسه منم پیش بیاد...(اینم اینجا نوشتم چون امشب ۱۴ اسفند خیلی دلم گرفته)***الان بچم دو ماهو نیمشه:) ۳۷ هفته و ۳ روز دکترم ختم بارداری زد،بچم iugr بود با وزن ۲۲۰۰ به دنیا اومد...زردیش شد ۲۰...بیمارستان بستری شد،شیر خیلی کم میخورید و...خیلی سخت بود خیلی...

اصلا فکرشم حالمو بد میکنه هر دو تا دست النگو🥴

نکن این کارو 

طلا چه نو باشه چه کهنه چه شکسته چه درسته طلا فروش به عنوان طلا دست دوم بدون اجرت ازت می‌خره

بجا النگو دستبند بگیر 

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

2823
2791
2779
2792