2789
عنوان

شوهرم بیاید

696 بازدید | 44 پست

من عقدم .. من چرا هرچی حس میکنم شوهرم برام کاری میکنه برا خواهراشم میکنه .. حس میکنم عذاب وجدان میگیره خرجم کنه خرج اونا نکنه .. واسم شومیز خرید بعد رفت برا خواهراش گرفت دقیق همون رنگ و شکل .. یا مثلا میگه بذا با خواهرام بریم بیرون چون دیشب بم یه شام داد .. الان میگ بذا بریم بیرون با خواهرام .. هر سری بخاطر واماش هیچ هزینه نمیکردیم برا بیرونمون .. در صورتی که فیلم عقدمون مونده پولش نداده .. قراره برم لیزر هرماه میکنه پولش نداده .. میگ برو چشات فیلر کن پولش نمیده .. خوب من از خودم بگذرم ک اینارو انجام بدی بعد میری برا خواهرات چارتان هزینه میکنی؟ چکار کنم بنظرتون؟ الان یه بیرون رفتن دو میلیونه .. من تو کارتم صد هزارتومنه .. دیروز کرم موبر زدم خودم سوزوندم اگ پول میداد نمیرفتم لیزر .. چکار کنم بنظرتون

رفتار ایشون در اوایل طبیعیه ولی این همه توقعات مادی شما در عقد طبیعی نیست 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا نیست زن شوهرن دیگه چرا رابطه حق ولی خرج کردن نیست 

اسی این پیامو می‌خونی مثل من نباش مراعات نکن که عادت کنه دیگه خرج کردنو گردن نمیگیره 

والا بر منم عیدی نمی‌اوردن بر خواهرش خرج میکردن

خودش گفت از خانوادت دیگه یه ریال نگیر از رو عقدمون گفت همه چیت با منه به خانوادتم بگو .. الان موندم نه اینور نه اونور 

بزار بری خونه خودت بعد انقدر ازش خرج بخاه.. هنوز عقدی.. ب نظرت درسته انقدر لزش بخای خرجت کنه؟ 

خوب ما رسم داریم تو عقد خرج زن با شوهرشه خودشم گفت همه خرجات با منه از خانوادت نگیر

خودش گفت از خانوادت دیگه یه ریال نگیر از رو عقدمون گفت همه چیت با منه به خانوادتم بگو .. الان موندم ...

حتما بزار خرجت کنه عادت کنه دیگه خرج نمیکنه 

والا من چندساله نامزدم خرجمو بابام میده 

تقصیر خودم شد 

چرا نیست زن شوهرن دیگه چرا رابطه حق ولی خرج کردن نیست  اسی این پیامو می‌خونی مثل من نباش مراعا ...

توو عقدن چه رابطه ای؟ هرکار نکرده یجا باید شوهرش خرج کنه هنوز چند. ماه نشده؟

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
خودش گفت از خانوادت دیگه یه ریال نگیر از رو عقدمون گفت همه چیت با منه به خانوادتم بگو .. الان موندم ...

شاید فکر نمی‌کرده شما این همه کار داشته باشید 

چرا نیست زن شوهرن دیگه چرا رابطه حق ولی خرج کردن نیست  اسی این پیامو می‌خونی مثل من نباش مراعا ...

بخدا میترسم حرفی بزنم بگه حسودی .. ولی این هفته میخام بش فشار بیارم ک دستش بیاد خرجم سنگینه بش بگم پول لیزرم بده پول فیلم عقدم بده . لباس ندارم ببرم برام بخر

توو عقدن چه رابطه ای؟ هرکار نکرده یجا باید شوهرش خرج کنه هنوز چند. ماه نشده؟

عقد یعنی زن و شوهر 

یعنی باید نیاز جسمی ،جن سی مادی همو بر طرف کنن 

اون آشنایی که نباید اینا باشه 

با چند نفر میخوای عقد کنی جدا بشی که بشناسیش