2777
2789
عنوان

نام سریال

63 بازدید | 5 پست

دوستان.یک سریالی بود موضوعش مددکاری اجتماعی بود.و هر قسمتش هم درباره ی مشکل یه نفر بود.که خود این یه نفر داستانش چند قسمت میشد.بازیگرای اصلیش یادم نیست.اسم سریال هم یادم نیست.اما یک داستانش درباره ی دختری بود که پدر و مادرش فرستاده بودنش خارج فکر کنم المان که درس بخونه و بعد از اتمام درسش برگرده.نقشش هم شبنم قلی خانی بازی میکرد.بعد یه مدت ازش خبر نداشتن تا اینکه از طریق سفارت اقدام کردن و دختره برگشت ایران اونهم در حالی که شکمش بزرگ بود.باباش رفت دنبالش فرودگاه بیارتش خونه.اون بالای پله برقی که وایساده بود و باباش هم پایین بود داشت نگاش میکرد تا دید شکمش بزرگه و بارداره حالش بد شد.چون دختره مجرد بود.بعد برادرش هم شروع کرد به ازار و اذیت دختره باباشون هم توی بیمارستان بود.دختره واسه تمدید ویزاش با یه پسر اش و لاش  که شهروندی اونجا رو داشت عقد سوری کرده بود .تا حامله شده بود پسره از شدت تز یق و اعتیاد مرده بود 

کسی اسم سریال یادشه.کسی دیده اینو؟ میخواستم ببینم اخرش چی شد؟ یا اسم سریال چی بود برم اپارات ببینمش

گوگل بزن اینو شبنم قلی خانی اینا

عاشق نجوم و ماورام / خوفناک تر از ماورا و طبیعت نداریم ، چرا ؟ چون ماورا رو ذهن ما رقم میزنه / یک روز همه راز ها باید فاش بشه ، دنیا یه پشت پرده داره 🚶🏻‍♀️🍂 اعداد بزرگترین نشونه ها هستن و عجیب ترین کد ها ...‌ ساعت رند ، عدد 7 و هر دم و بازدم ... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.