2777
2789
عنوان

گوشی چی بخرم؟؟

1113 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها درحد۲۰تومن بنظرتون شیائومی نوت۱۳پروپلاس بگیرم یا سامسونگ تو همین رنج قیمت..بعضیامیگن شیائومی بعد ی مدتی هنگ میکنه 

برای خوشبختی همه ی جوونا ی صلوات بفرستید...

ببین شیایومی عمر مفیدش ۴ساله سامسونگ شاید۶ سالهم برات کار کنه بی مشکل ولی کیفیت دوربین و رابط کاربری شیائومی بهتر از سامسونگه 

با ۲۰ توپن سری اس سامسونگ مثلا اس۲۱ رو میتونی بخری

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سامسونگ امتحانشوپس داده .ولی شیائومی زیادخوب نیست 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
بیشتر ببینید

من قبل عید سامسونگ A54 گرفتم ۱۶ تومن راضیم

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

بیشتر ببینید

من باشم شیاعومی میگیرم من سه تا گوشی دارم دو تا شیاعومی و یکی سامسونگ از شیاعومی راضی هستم و خیلی برام کاربردی بوده و همیشه هم حافظه پر بوده و خیلی عالی کار کرده 

اولین شیاعومی پوکو x3 nfc داشتم و الآنم دارم چهار ساله ماشاءالله مثل ساعت کار می‌کنه الان a54 سامسونگ دارم با نون دوازده پرو شیاعومی با اینکه سامسونگ گرون تر هست و...اما به شیاعومی نمی‌رسه ،البته یکمم باید شانس داشته باشی چون بعضی گوشی ها بد در میان و به سامسونگ یا شیاعومی بودن نیست و من رابطه کاربری شیاعومی رو بیشتر دوست دارم و بعضی ها برعکس .

من باشم شیاعومی میگیرم من سه تا گوشی دارم دو تا شیاعومی و یکی سامسونگ از شیاعومی راضی هستم و خیلی بر ...

خوب من بخاطر کارم خیلی نرم افزار و سایت و... استفاده میکنم و بخاطر همون چند تا هم گوشی دارم،مثلا الان صفحه سامسونگ خیلی خیلی حساس هست افتاد زمین و ...دیگه مثل اول نمیشه و باید عوض کرد اما شیاعومی بار ها و بار ها افتاده از ارتفاع رو کاشی و...بازم خداروشکر عالی هست به شرطی که نرم افزار زدنی و..دقت کنی که ویروسی نباشه و همیشه پاکسازی کننده استفاده کنی تا بهره وری گوشی رو ببره بالا.

من باشم شیاعومی میگیرم من سه تا گوشی دارم دو تا شیاعومی و یکی سامسونگ از شیاعومی راضی هستم و خیلی بر ...

ممنونم

برای خوشبختی همه ی جوونا ی صلوات بفرستید...