2777
2789
عنوان

توده پاپیلوما

759 بازدید | 19 پست

پارسال تابستون سونوگرافی دادم فهمیدم این توده رو دارم زمستون پارسال هم بود که با عمل درش آوردم الان دیگه نه درد میکنه نه ترشح داره ولی بعضی وقتا جای اون عمل درد میکنه جای توده هم که دست میزنم چیزی نیست و درد نمیکنه فقط نمیدونم چرا جای عمله تازه داره درد میکنه 

الانم باز باید برم سونوگرافی بعد گفت دیگه سالی یه بار برم

خیلی میترسم دوباره در بیاد و بدخیم بشه تاحالا دیدید تو اطرافیانتون کسی این توده رو داشته باشه و برگرده و بدخیم شه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا؟ خیلی میترسم دوباره برگرده

سلام عزیزم خوبی،منم رفتم دکتر بعد عید سونو دادم گفتن توده پاپیلوما دارم ولی ترشحات ندارم و ماه قبل رفتم کنترل سایزش تغییر نکرده شما که توده رو برداشتین خواستم بپرسم ازتون چون من خیلی نگرانم 

سلام عزیزم خوبی،منم رفتم دکتر بعد عید سونو دادم گفتن توده پاپیلوما دارم ولی ترشحات ندارم و ماه قبل ر ...

بله برداشتم الان سینه سمت چپم دیگه مشکلی نداره ولی همون موقع ۱ سال پیش یه توده کوچیک دیگه هم تو سینه راستم پیدا شد و فعلا دکتر گفته سالی یه بار برم معاینه اگه تغییر کرد یا بزرگتر شد باید اونم دربیارم 

درکل اگه سایزش تغییری نکرده مشکلی نیست فقط معاینه رو حتما برید یا اگه ترشح یا دردی حس کردید حتما برید 

نگرانم نباشید چیزی نیست 

بله برداشتم الان سینه سمت چپم دیگه مشکلی نداره ولی همون موقع ۱ سال پیش یه توده کوچیک دیگه هم تو سینه ...

من با برداشتنش مشکلی ندارم یدونه فیبرادنوم هم دارم تو این سینم سایز پاپیلوما شده ۱۳*3وبزرگ شده ،انشالا که بعد برداشتنش برنگرده و خلاص شیم

ببخشید شما تو روبیکا آیدی دارید بذارید من سه شنبه نوبت دکتر دارم نمی‌دونم چی میگه برام ایندفعه باهاش ...

ببخشید دیر جواب دادم ندیدم نه روبیکا ندارم.

دکتر رفتید چی بهتون گفت؟ 

ببخشید دیر جواب دادم ندیدم نه روبیکا ندارم.دکتر رفتید چی بهتون گفت؟

راستش میخواستم اینیستا یا هر جا هستید بحرفیم،دکتر گفت خوش خیمه بازم برای سه ماه دیگه کنترل نوشت.شما بعد جراحی چند وقت یک بار میرید کنترل؟راستی دکتر بهم گفت توده خوش خیم دیگه برنمی‌گرده تو نتم ی جا خوندم این نوع بعد جراحی برنمی‌گرده توکل برخدا

راستش میخواستم اینیستا یا هر جا هستید بحرفیم،دکتر گفت خوش خیمه بازم برای سه ماه دیگه کنترل نوشت.شما ...

من تلگرام دارم.

خداروشکر به من گفت سالی یکبار الانم یک سال شده دوباره باید برم و گفت اگه تغییری دیدی ترشح یا دردی زودتر بیا که فعلا نداشتم من. بعد من تو سینه راستمم یکی هست و خیلی کوچیکه دکتر گفته اگه بزرگتر شد باید اونم دربیارم

من تلگرام دارم.خداروشکر به من گفت سالی یکبار الانم یک سال شده دوباره باید برم و گفت اگه تغییری دیدی ...

عزیزم آیدی تلگرامتو بده اونجا با هم حرف بزنیم منم تابحال ترشحات نداشتم از سینه ام اون یکی توده ات فیبرادنوم هست؟برای من با اینکه اندازه توده شده ۱۳میلی ولی دکتر کنترل می‌نویسه جراحی نمیکنه

عزیزم آیدی تلگرامتو بده اونجا با هم حرف بزنیم منم تابحال ترشحات نداشتم از سینه ام اون یکی توده ات فی ...

بهتون درخواست دوستی میدم اونجا میفرستم آیدیمو

نه پاپیلوما هست اون یکی سینه‌ام هم همین بود 

مال من چون ترشح داشتم دکتر گفت باید درش بیارم گفت اینم فعلا کنترل کنم اگه بزرگ شد و مثل اون ترشح داشتم باید درش بیارم