2789
عنوان

منو جاریم

460 بازدید | 14 پست

من عقدم جاریم ۱۴ سال ازم بزرگتره حس میکنم به رابطه منو شوهرم حسوده .. مثلا اون شب خونه پدر شوهرم گفتم که میخام با همسزم برم بیرون یکم خوش بگذرونیم شوهرم گفت دلم گرفته بریم بتابیم نمیتونم بیشتر بمونم دیدم رفت تو خودش نمیدونم چرا .. یا مثلا جلو من پای شوهرم نیشگون میگیره .. نمیدونم چشه .. در ضمن بگم ک رابطه خودش و شوهرم خ صمیمی بوده به گفته شوهرم که من بعد نیشگونه به شوهرم گفتم باز اینکار کرد با خودت برخورد میکنم در غیاب منم بش اجازه همچین چیزی نده ک جرات کنه در حضورم اینکار کنه ... نظرتون چیع

اوه اوه ...من ی جاری دار م تازگبا عقدکرده یبار توعقد دیرمش فق،.با اینکه ی وچه فاصله داریم ..من درونگرام سالی یبار مهمونی میرم 😂😂😂🤣

باورتمیشه قیافش درست یادمنی

رشد کردن دردناکه،تغییر کردن دردناکه، ولی هیچ چیز دردناکتر از گیر کردن در جایی که به آن تعلق نداری، نیست...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اوه اوه ...من ی جاری دار م تازگبا عقدکرده یبار توعقد دیرمش فق،.با اینکه ی وچه فاصله داریم ..من درونگ ...

من اینو هر هفته میبینم متنفزم از کاراش .. اابته ک هروز خونه پدر شوهرمه

من اینو هر هفته میبینم متنفزم از کاراش .. اابته ک هروز خونه پدر شوهرمه

حق داری بخدا 

ب چه جراتی شوهر تورو لمس میکنه؟؟اخرالزمونه

رشد کردن دردناکه،تغییر کردن دردناکه، ولی هیچ چیز دردناکتر از گیر کردن در جایی که به آن تعلق نداری، نیست...

بنظر میاد شماهم برا چزوندن جاری انقد با جزئیات گفتی بریم خوش بگذرونیم و فلان  شاید اینو گفتی د ...

چون دیدم خ صمیمین با شوهرم برا بار اول اینو گفتم دقیق ک عکس العمل این شخص ببیینم .. دقیق عمدا گفتم .. چون من از صمیمیتشون ناراحتم

بنظرم اون جاریت یکم باید حیا داشته باشه 

اصلا اگ شعور داشت میگفت دختره تازه عقد کرده شوهرش نیشگون بگیرم چه فکری میکنه حتی اگه مثل خواهرشم بل فرض .. جز برای حرص در اوردن من؟؟ البته من اون لحظه اخم کردم حس کردم ناراحتیم حس کرد نمیدونم کار درستی کردم یا مه

ببین بعضی حرکاتت جالب نیست... 

کلا زشته تو یه جمع دو یا چند نفر پاشن برن بیرون در حالی که بقیه نشسته ن... چه برسه که آب و تابش بدن و بگن وای بریم خوشگذرونی و و.. وای دلمون گرفته برریمو....

منم باشم قیافه م میره تو هم... ولی نه از سر حسادت بلکه از سر زشتی کار شماها...

اصلا اگ شعور داشت میگفت دختره تازه عقد کرده شوهرش نیشگون بگیرم چه فکری میکنه حتی اگه مثل خواهرشم بل ...

قطعا کارت درسته 

ولی زیاد جلو همسرت حساس نشو 

الان هرچی بگی ممکنه بگه مثل خواهرمه یا هرچی

واینجا خیلی حساسیت نشون بدی فکر میکنه که الکی حرف میزنی

قبل ازاینکه به مشکل بخورین با مشاور صحبت کن یه راه حل بهت بده 

ویا اینکه به همسرت بفهمون اگه این موضوع برعکس بود یکی بیاد نیشگونم بگیره ممکنه چقدر بهت بر میخوره

قطعا کارت درسته  ولی زیاد جلو همسرت حساس نشو  الان هرچی بگی ممکنه بگه مثل خواهرمه یا هرچ ...

واقعا ادم نباید با برادر شوهر مجردش خیلی صمیمی شد ازدواج اگ بکنه فطعا زنش راضی نیس یه زن جوون دیگ اینکارا با شوهرش بکنه

ببین بعضی حرکاتت جالب نیست...  کلا زشته تو یه جمع دو یا چند نفر پاشن برن بیرون در حالی که بقیه ...

عزیزم من عقدم از صبح رفتم خونشون قرار بود عصر برگردیم خونمون دیگ گفتن بمون تا شب شام گقتم نه شوهرم میگ میخام برم بیرون بعد ببرمت خونه