خوب تو هم صادقانه حس خودت رو بگو و بگو معیارهامون یکی نیست و دلیلی ندارد ترحم کنی بهشون چون بدتر فقط بگو معیارهام و...فرق داره ،و خیلی ممنون که این احساس رو به من دارید ولی معیار هامون سازگار نیست.
قرار نیست تو قانعش کنی با اینکه خودم سه پسرم میگم منطقی بهش توضیح بده و جوری رفتار نکن که حس کنه با التماس و به مرور زمان اوکی میشی،اینجوری باعث میشه هم خودت آسیب نبینی هم به اون آسیب کمتری بزنی☺️
قرار نیست تو قانعش کنی با اینکه خودم سه پسرم میگم منطقی بهش توضیح بده و جوری رفتار نکن که حس کنه با ...
من آسیب نمیبینم جون ظرفیتم بالاس اون طرف خیلی التماس و اصرار میکنه و امشب حالش بد بود واسه همین میگه باید دلیل بیاری که قانع بشم بخاطر فلان چیز نمیای تو رابطه
من آسیب نمیبینم جون ظرفیتم بالاس اون طرف خیلی التماس و اصرار میکنه و امشب حالش بد بود واسه همین میگه ...
منظورم اینه وقتی جوری جواب ندید که طرف کلا بیخیال بشه باعث آسیب خودتون هم میشه چون اون سعی میکنه شما رو قانع کنه پس قشنگ توضیح بدید دلیلش رو و بگید نمیتونید ،اون حس گریه و ...هم روزای اولش سخته با اینکه اگه واقعا دوستت داشته باشه هیچ وقت فراموش نمیکنه ولی خوب کم کم به نبودت عادت میکنه و به فکر زندگی خودش میشه☺️