2777
2789

نه

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ميشه لطفا دستور دلمه ت رو بدي  كلي بنويس

گوشت چرخکرده با پیاز سرخ میکنم‌ ادویه میزنیم‌ بعد سبزی (ترخون مرزه گشنیز‌ جعفری تره نعنا کم چون تلخ میکنه شوید برگ پیازچه ) سبزی باید زیاد باشه بنظر من همه عطر و مزش ب سبزیشه 

لپه باقله و برنج خیس خورده اضافه میکنیم بعد ماست یا دوغ ترش میزنیم بعد اماده برای پیچوندن وقتی پیچوندم اب میدم بهش تا  دم بکشه وقتی ابش کشیده شد یکم دیگه دوغ می‌ریزم روش واسه مزه و میره برای دم کشیدن

یه مدل دیگه شیرین هم هست با کشمش یا با رب انار ملسه که من دوست ندارم ترش میخوریم ما

تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...

گوشت چرخکرده با پیاز سرخ میکنم‌ ادویه میزنیم‌ بعد سبزی (ترخون مرزه گشنیز‌ جعفری تره نعنا کم چون تلخ ...

ممنون خيلي لطف كردي

مثللا يه قابلمه چهارنفره درست كردم چقد دوغ بريزم روش ؟ چندتا ليوان؟

ممنون خيلي لطف كردي مثللا يه قابلمه چهارنفره درست كردم چقد دوغ بريزم روش ؟ چندتا ليوان؟

خواهش میکنم 

ببین تو‌مواد قبل پیچوندن مثلا دوتا لیوان‌ در‌حدی که شل نشه بشه پیچوندش‌ ابکی نباشه

بعد اگه ترش تر دوست داشتی وقتی اب میریزی بپزه دوغ هم بریز 

واسه روش پرسيدم  انقد دوغ بريزم روي دلمه هارو بپوشونه يا تا كمرش

ببین‌من‌واقعا اینا رو چشمی‌ میزنم نمیتونم دقیق بگم تا حدی که رو دلمه ها رو بگیره