2789
چند سالته مگه؟

پناهم به خدا هست من با اینکه هیچ مشکلی ندارم خواستگار کلا نداشتم از دور میکن هم ولی جلو نمیان رابطه احساسیم هم به هم خوردع ذهنم خیلی درکیر هست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به چند سال نیست که مشکلات پشت سر هم باعث شده حال روحیم به هم بخوره 25 مشکلات کوچک بزرک نداره 

عزیزم برو تو فامیل درو همسایه اشنا همه اخلاق خوب نشون بده رفتار خوب نشون بده ببینن تعریف کنن بلاخره انشاالله پیدا میشه 

ناراحتی شماهم از نبود خواستگار و بختت نیست از رفتن اون شخص هست که سعی کن فراموش کنی و زود تر به خودت بیای و برا ایندت تلاش کنی

عزیزم برو تو فامیل درو همسایه اشنا همه اخلاق خوب نشون بده رفتار خوب نشون بده ببینن تعریف کنن بلاخره ...

اخلاق رفتارم خوب هست تعریف هم میکنن ولی مشکلم بخت بودن بست و خواستکار نیست که نمیخوام خواستگار داشتخ باشم میگم یه وقت رابطه احساسیم به خاطر همین مشکل به هم خورده اخه میگن بخت بودن بست باعث میشه رابطه به هم بخوره

عزیزم برو تو فامیل درو همسایه اشنا همه اخلاق خوب نشون بده رفتار خوب نشون بده ببینن تعریف کنن بلاخره ...

هر دوتامون خیلی سختی کشیدیم به این مرحله رسیدیم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

اخلاق رفتارم خوب هست تعریف هم میکنن ولی مشکلم بخت بودن بست و خواستکار نیست که نمیخوام خواستگار داشتخ ...

با ز گفت ول کن این خرافه هارو یه جوری باورش کردی که انگار راسته 

تو توکل به خدا کن نا امید نباش ببین چی میشه 

تااشت بکن

با ز گفت ول کن این خرافه هارو یه جوری باورش کردی که انگار راسته  تو توکل به خدا کن نا امید نبا ...

توکلم به خدا هست پناهم هم به خدا هست یه وقت میشینم ذهنم درکیر میشه نمیدونم که بازم خداخودش میدونه تا خدانخواد برگی نمیفته ازدرخت 

اخرش باید میرفت چون اون مال تو نبود  سرنوشتتون باهم نبوده شاید خدا بهترشو واست گذاشته

گلایه ام میدونید چی هست اگر سرنوشت یکی نیست چرا روبه رو شدیم وابسته شدیم سختی کشیدیم الان زجر باید بکشیم اگر هم سرنوشت یکی هست این همه ناراحتی پس چیه

گلایه ام میدونید چی هست اگر سرنوشت یکی نیست چرا روبه رو شدیم وابسته شدیم سختی کشیدیم الان زجر باید ب ...

ببین عزیزم گاهی وقتها یه ادمایی میان و میرن که فقط یع درس هایی بهت بدن و برن 

الان تو ناراحتی نمی‌فهمم شاید بعد ها بفهمی دلیل این اومدن و رفتن چی بوده 

ببین عزیزم گاهی وقتها یه ادمایی میان و میرن که فقط یع درس هایی بهت بدن و برن  الان تو ناراحتی ...

نمیدونم که درس عبرت تو زندگی چرا باید مسائل عاطفی باشه وابسته میشیم یهو همه چی به هم بخوره عمر وقت جوانی اینا پس  چی کار هر روز گریه کردن هست من چرا باید به فکر خودکشی باشم تو این سن این چه درسی هست😭😭😭😭😭😭

ببین عزیزم گاهی وقتها یه ادمایی میان و میرن که فقط یع درس هایی بهت بدن و برن  الان تو ناراحتی ...

من وقتی مشکل اعصاب پیدا کردم دارو مصرف کردم بعدا اکر بفهمم چی میشه😭😭😭😭😭😭😭😭😭 موهام از فکر دسته دسته میریزه موهام سفید شده من مگه چه سنی دارم

کاش هیچوقت بزرک نمیشدم خنده هام خوشحالیم موند تو بچگیم از زندگی خسته ام