2821
2789

بی توجهی

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

راز که زیاد داره

از شانس گرفته تا کارای دیگه 

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

شما خودت تاحالا عاشق شدی؟

من ترم اول دانشگاه عاشق یه پسره شدم که تا همین چندسال پیش به فکرش بودم

شوهرم رو با اینکه خیلی خیلی سرتر از اونه و نزدیک ۶ سال باهم دوست بودیم هیچ وقت نتونستم مثل اون پسره عاشقش باشم . صرفا دوست داشتن و عادت بوده برام

میخوام بهت بگم دست خود ادم نیست؛ گاها ممکنه حتی جا و مکان اشتباه عاشق باشی

به عنوان دختری که شوهرش خیلی عاشقشه و دوستش داره ، بهت بگم که ، هیچ رازی نداره ، یهو دید و به دلش نشستم و اومد خواستکاری ، اینکه اون عاشق بشه دست خودشه ولی اینکه من بتونم اونو عاشق خودم نگهدارم تا حدودی دست منه ، استثنا هم هستن کسایی که خیلی تبحر دارن تو عاشق نگه داشتن یه مرد ولی مرد دو زرده از اب درمیاد و متاسفانه هوس باز و خیانتکاره ، اما من از تجربه م اینو بگم که در وهله اول شوهرم عاشق همین چیزی که هستم شده ، اما یه سری سیاستای رفتاری هست که باعث میشه شوهرم متوجه شه لیاقت این عشق و احساسی ک بهم داره رو دارم و متقابلا اونم همیشه در تلاشه تا هیچوقت باهم به کوچکترین مشکلی نخوریم ،من معتقدم نمیشه کسی رو عاشق کرد اگه خودش نخواد ، اما میشه کمک کرد تا حداقل از عاشقیش پشیمون نشه و احساسش پایدار بمونه ، بازم برای یه تعدادی جوابه و با کسی که تعهد و احساس حالیش نباشه نمیشه 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد