2777
2789

بی توجهی

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

راز که زیاد داره

از شانس گرفته تا کارای دیگه 

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

شما خودت تاحالا عاشق شدی؟

من ترم اول دانشگاه عاشق یه پسره شدم که تا همین چندسال پیش به فکرش بودم

شوهرم رو با اینکه خیلی خیلی سرتر از اونه و نزدیک ۶ سال باهم دوست بودیم هیچ وقت نتونستم مثل اون پسره عاشقش باشم . صرفا دوست داشتن و عادت بوده برام

میخوام بهت بگم دست خود ادم نیست؛ گاها ممکنه حتی جا و مکان اشتباه عاشق باشی

به عنوان دختری که شوهرش خیلی عاشقشه و دوستش داره ، بهت بگم که ، هیچ رازی نداره ، یهو دید و به دلش نشستم و اومد خواستکاری ، اینکه اون عاشق بشه دست خودشه ولی اینکه من بتونم اونو عاشق خودم نگهدارم تا حدودی دست منه ، استثنا هم هستن کسایی که خیلی تبحر دارن تو عاشق نگه داشتن یه مرد ولی مرد دو زرده از اب درمیاد و متاسفانه هوس باز و خیانتکاره ، اما من از تجربه م اینو بگم که در وهله اول شوهرم عاشق همین چیزی که هستم شده ، اما یه سری سیاستای رفتاری هست که باعث میشه شوهرم متوجه شه لیاقت این عشق و احساسی ک بهم داره رو دارم و متقابلا اونم همیشه در تلاشه تا هیچوقت باهم به کوچکترین مشکلی نخوریم ،من معتقدم نمیشه کسی رو عاشق کرد اگه خودش نخواد ، اما میشه کمک کرد تا حداقل از عاشقیش پشیمون نشه و احساسش پایدار بمونه ، بازم برای یه تعدادی جوابه و با کسی که تعهد و احساس حالیش نباشه نمیشه 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد