_manelia_ مدیر استارتر عضویت: 1402/11/04 تعداد پست: 806 عنوان کنکوریا 156 بازدید | 19 پست این مدت کنکوری بیشتر خوندمنهایی خیلی اماده نیستمعمومی هارم نصفه خوندمبه نظرتون میتونم ۷۰ درصد تخصصی هارو این هفته جمع کنم😔 1403/02/22 | 00:25 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ساراsarah عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 515 اره اصلا استرس نداشته باش ، میرسی همه رو جمع کنی :)رشتت چیه و دانشگاه چی میخوای بخونی ؟
_manelia_ مدیر استارتر عضویت: 1402/11/04 تعداد پست: 806 اره اصلا استرس نداشته باش ، میرسی همه رو جمع کنی :) رشتت چیه و دانشگاه چی میخوای بخونی ؟ تجربیمپرستاری
ساراsarah عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 515 تجربیم پرستاری دیوونه اصلا استرس نگیر من فکر کردم میخوای جراحی مغز و اعصاب برداری با این حجم از اظطرابت 😂🧸
_manelia_ مدیر استارتر عضویت: 1402/11/04 تعداد پست: 806 دیوونه اصلا استرس نگیر من فکر کردم میخوای جراحی مغز و اعصاب برداری با این حجم از اظطرابت 😂🧸 نهایی حکم مرگ و زندگی برام دارهنخونم بدبختمولی نمیدونم چرا نمیخونم😐
ساراsarah عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 515 تجربیم پرستاری راستی میتونی رشته های بدون کنکور رو هم ثبت نام کنی و این که اصلا بری تو خود بیمارستان ها کلاس های اموزشی ثبت نام کنی و مدرک تخصصی بگیری و بری توی اتاق عمل دستیار هوشبری بشی
_manelia_ مدیر استارتر عضویت: 1402/11/04 تعداد پست: 806 راستی میتونی رشته های بدون کنکور رو هم ثبت نام کنی و این که اصلا بری تو خود بیمارستان ها کلاس ... نه من سه سال دارم کنکور میخونماصلا نمیتونم به این چیزا فکر کنمامسال کنکور اردیبهشت دادم و به پرستاری میخوره
پرواز_71 عضویت: 1403/01/05 تعداد پست: 892 نهایی حکم مرگ و زندگی برام داره نخونم بدبختم ولی نمیدونم چرا نمیخونم😐 منم همینطورررررر تا حالا خیلی کم خوندم برای نهایی هنوز کلی مونده اگه دوست داری میتونیم تو شاد باهم ارتباط داشته باشیم بهم گزارش کار بدیم اینجوری بیشتز انگیزه میگیریم☺️
ساراsarah عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 515 نهایی حکم مرگ و زندگی برام داره نخونم بدبختم ولی نمیدونم چرا نمیخونم😐 وای من رشتم انسانی بود و اولین گروهی بودیم که برای اولییین بار انتحان نهایی و شبه نهایی داشتیم ...
ساراsarah عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 515 منم همینطورررررر تا حالا خیلی کم خوندم برای نهایی هنوز کلی مونده اگه دوست داری میتونیم تو شاد ... به نظرم این کارو انجام بدین و فضای رقابت ایجاد کنیناینطوری خیلی راحت میتونین درس بخونین به بهانه رقابت هی از هم جلو میزنید :)))
_manelia_ مدیر استارتر عضویت: 1402/11/04 تعداد پست: 806 وای من رشتم انسانی بود و اولین گروهی بودیم که برای اولییین بار انتحان نهایی و شبه نهایی داشتی ... اا چندسالتونه؟
_manelia_ مدیر استارتر عضویت: 1402/11/04 تعداد پست: 806 منم همینطورررررر تا حالا خیلی کم خوندم برای نهایی هنوز کلی مونده اگه دوست داری میتونیم تو شاد ... عزیزممن شاد ندارم🥲🥲گوشیمم میخوام خاموش کنمان شاالله موفق باشیم🥰
پرواز_71 عضویت: 1403/01/05 تعداد پست: 892 به نظرم این کارو انجام بدین و فضای رقابت ایجاد کنین اینطوری خیلی راحت میتونین درس بخونین به ... اوهوووم اگه اسی قبول کنه حتما🥰
پرواز_71 عضویت: 1403/01/05 تعداد پست: 892 عزیزم من شاد ندارم🥲🥲 گوشیمم میخوام خاموش کنم ان شاالله موفق باشیم🥰 عزیزم موفق باشی پسفکر کنم بهتره منم همبن کارو کنم:)فردا یه امتحان درس عمومی دارم تصمیم گرفتم از بعدشو جدی بگیرم و فقط بخونم تا شروع امتحاناهیچ انگیزه ای ندارم امسال سال اولم بود به معنای واقعب گنذ زدم از بالاترین نمرات کلاس رسیدم به این وضع خبلی خیلی پشبمونم و ناامید
_manelia_ مدیر استارتر عضویت: 1402/11/04 تعداد پست: 806 عزیزم موفق باشی پس فکر کنم بهتره منم همبن کارو کنم:) فردا یه امتحان درس عمومی دارم تصمیم گرفتم ... خب سال اولتهپیشنهادم به تو اینههردومون تمرکزمون بزاریم رواین نهایی هاحالا کنکدر خیلی بهش فکر نکنبعد نهایی یه حدود دوهفته وقت داری برنامه ریزی کن برا کنکور جمع بندی کنته تهشم نشد مهم نیستپشت کنکور میمونیم❤️ولی نهایی نمیشه کاریش کرد