2777
2789
عنوان

مادر شوهر 🤯🤯🤯

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 25 پست
همینو بگو ی عمر با خون دل پسربزرگ کنی بعد ی تصادف کوچیک کنی هرچن جزیی ها  کارت بکشه ب بیما ...

منم پسر دارم

اما دیگ شما خیلی داری پیاز داغشو زیاد می‌کنی چ خبره دیگ

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩

فقط می‌دونم اگه برعکس بود خدای نکرده این اتفاق برای مادر شما میوفتاد چه حرفا پشت سر زن داداشت گفته نمیشد که اره مادر من تصادف کرده زن داداشم مهمونی گرفته خانواده خودشو دعوت کرده تازه داداشم پر کرده به مامانم گفته خانواده زنم اینجان بعدا بهت سر میزنم و...

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظرم پسرش باید میرفت و از نزدیک مادرشو میدید که چیزی نشده بعد با خیال راحت به مهموناش میرسید،،،هی ...

ب خدا ی عمر باخون جگر بچه بزرگ کن

بعد پسرت ب خاطر مهمون4 ساعت زودتر مرخصی بگیره ولی نیاد ی ده دقیقه ملاقاتت

واس ی مادر خیلی سخته

اونایی هم ک میگن مادرشوهره رو مخ هس وفلان  خودشون هموز مادر نشدن

از لحاظ روحی احتیاج دارم خوشی بزنه زیردلم😁

منم پسر دارم اما دیگ شما خیلی داری پیاز داغشو زیاد می‌کنی چ خبره دیگ

وا پیاز داغش کجاش بود دقیقااا؟؟؟

هممون ی روز مادرشوهر میشیم فقط کافیه خودمونو ی لحطه جای مادرشوهرمون بذاریم همین

اگه اسی جای من باشه خودشو دارمیزنه گمونم

همسرمن مادرشوهرمو ک مریضه حتی تا تهرانم میبره پیش دکتر گاهی دو روز رفت وبرگشتش طول میکشه

خب چ ایرادی داره حالا همسرم دو روز پیش من نباشه چی میشه ها

اونم مادرشه لقمه دهن خودش نزاشته گذاشته دهن بچش پس لازمه ک کمکش کنه

وا پیاز داغش کجاش بود دقیقااا؟؟؟ هممون ی روز مادرشوهر میشیم فقط کافیه خودمونو ی لحطه جای مادرشوهرمو ...

عزیزم شما خیلی زیادی نگران مادر شوهرمی و میگی تقصیر منه

اینو بگم که من شوهرم پر نکردم خودش با گوشی صحبت می‌کرد و جواب میداد من فقط گوش میدادم

شوهرمم یک ساعت پیش رفت پیشش!

اینو یادم رقت تو تاپیک بنویسم !

همسنگرمی❤️چه کنارم باشی ،چه دور ، چه صد قدمیم✨
وا پیاز داغش کجاش بود دقیقااا؟؟؟ هممون ی روز مادرشوهر میشیم فقط کافیه خودمونو ی لحطه جای مادرشوهرمو ...

شما کلا مشکل روحی داری

من خودم ب عنوان یک عروس خیلی خدمت میکنم ب خانواده همسرم و همینطور دائم ب‌همسرم میگم هوا پدر و مادرش رو داشته باشه خریدی می‌خوان انجام بده 

به هرحال هرچقدر مادرشوهر ارج و قرب داره مادرزن هم همینطوره

چ مادرشوهر چ مادر زن هردو ب یک اندازه برای بچشون زحمت کشیدن و اینکه همسر ایشون تلفنی حال مادرشو پرسیده و حال صرفا بخاطر احترام ب پدر زن و مادر زنش ک بعد مدت هاااا رفتن خونش نخواسته تنهاشون بذاره ایرادی نداره واقعا

کار مادرشوهر شون زشت بوده ک مثل بچه ها بهانه گیری کردن 

همه ما پیر میشیم اما بهتره ک عاقل پیر بشیم و هر رفتار زشتی رو ربط ب سن و سال ندیم 

اگه اینطور ک شما داری فکر می‌کنی لطفا هیچوقت پسرتو داماد نکن خدایی دختر مردم رو فکر کنم دق میدی مگه چخبره؟؟

ببین این حرف ها داره از دهن کسی درمیاد ک قد سوزن ادعا نداره من نه کمک تاحالا از کسی گرفتم نه انتظار و توقع بیجا دارم 

تنها توقعم از همسر خودمه و بس

آدم بچه نمیاره ک موقع پیری بشه بلای جون بچه و زندگی بچش

یکم واقع بین باشین مگه بچه های ما چقدر می‌خوان زندگی کنن ک نصف همون زندگی رو هم صرف پیری و کوری و غر غر های ما بشه

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩
شما کلا مشکل روحی داری من خودم ب عنوان یک عروس خیلی خدمت میکنم ب خانواده همسرم و همینطور دائم ب‌همس ...

بله مشخصه کی مشگل روحی داره

حتی از نام کاربری ها هم پیداس😂😂

ریپ نزن باااااا

بله مشخصه کی مشگل روحی داره حتی از نام کاربری ها هم پیداس😂😂 ریپ نزن باااااا

همون نام کاربریم ب درد تو و امثال تو میخوره و بس

بدبخت عروسی ک قراره پسرت بگیره ک باوجود موجودی مثل تو بدبخت بدخته👎👎وقت کردی پیش یک تراپیست برو حتما و قرصاتو‌ سروقت مصرف کن دیوانه