2777
2789
اهل سنتیم فکر کنم تو مذهبون حرام نیست

جدی اهل سنتی ؟؟؟

منم اهل سنتم😍😍😍😍

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداوند هم فرمودن که هرچیزی که در دریاست حلاله

من باشمابحث نمیکنم چون دراین زمینه زیاداطلاع ندارم تاجایی که برخودم لازم دونستم حرام بودن رویاداوری کنم لطفادراین مسئله توگوگل سرچ کنید

من باشمابحث نمیکنم چون دراین زمینه زیاداطلاع ندارم تاجایی که برخودم لازم دونستم حرام بودن رویاداوری ...

فکر کنم تو این مورد بین مذهب ها اختلاف هست ولی سمت خودمون نشنیدم حرفی از حرام بودنش باشه 

فکر کنم تو این مورد بین مذهب ها اختلاف هست ولی سمت خودمون نشنیدم حرفی از حرام بودنش باشه 

ولی دوست عزیز اگه کلادین هم صحبت نکنیم شماراعایت کنیدازلحاظ علمی مطالعه کنیددرباره خوردن خرچنگ 

ولی دوست عزیز اگه کلادین هم صحبت نکنیم شماراعایت کنیدازلحاظ علمی مطالعه کنیددرباره خوردن خرچنگ 

مطالعه نداشتم در این مورد 

سالیان سال پدربزرگ های ما خرچنگ و کولی خوردن و یادم نمیاد شنیده باشم مشکلی از این بابت برای کسی پیش اومده باشه💞

بندرعباسیم عزیزم💞

من بندرعباس هستم یکبار تو زندگیم فقط خوردم

همسایممون همیشه میخورد

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

من بندرعباس هستم یکبار تو زندگیم فقط خوردم همسایممون همیشه میخورد

غذا سلیقه ایه دیگه ماخودمون تو اطراف داریم کسی که ماهی دوست نداشته باشه زیاد حالا طرف بندریه😅