درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم. قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀 با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗 فوتبال واسه ما یعنی زندگی esteghlal&real madrid Hala madrid
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
ویکتور هوگو در یکی از کتاب های خود میگوید :(مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان انداختند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم!!این دیگر چه دنیایی است ؟)
درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم. قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀 با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗 فوتبال واسه ما یعنی زندگی esteghlal&real madrid Hala madrid
اتفاقا خیلی غذای لاکچری و گرون و خوشمزه ایه😅😅 اینجاست که میگن از رو ظاهر قضاوت نکنید😅
بله میدونم
اما دوست ندارم ... متاسفانه 😅
ویکتور هوگو در یکی از کتاب های خود میگوید :(مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان انداختند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم!!این دیگر چه دنیایی است ؟)