2777
2789

من موقع بیرون همش ترسم اینه زمین بیافتم واسه همین خیلی مواظبم تا حالا نخوردم زمین اگه یه روز خدایی نکرده بیافتم مطمعنم از اینکه افتادم و بهم نگاه کردن گریه میکنم😟😟

لطفا برای حفظ آبروم و خراب نشدن زندگیم دعا کنید مرسی بوس بوس...و همچنین آرامش زندگیم سلامتی بچه هام و همسرم ..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من یکبارباعجله داشتم ازخیابان رد میشدم کفشم موند وسط خیابان وخودم رفتم آخه چراغ سبزشده بودیک دونه ماشین هم ازروش ردنشدفقط له شد😃😄😂وپاشنش شکست😢😭😤😤🤕🤕😯😯😲😲😖

عاشقی دردسری بودنمیدانستیم*حاصلش خون جگری بودنمیدانستیم*پرگرفتیم ولی باز به دام افتادیم*شرط بی بال وپری بود نمیدانستیم*یاصاحب الزمان بیادیگه طاقت نداریم*

اوف 

یه سال زمستون که خیییلی برف اومده بود مامانم منو فرستاد سبزی بخرم 

راهنمایی بودم 

تو جیبم سنجد داشتم 

یکی گذاشتم دهنم 

اطسه ام گرفت 

سنجد پرید تو گلوم همزمان رو برفا سر خردم با ک و ن افتادم زمین 

کلی پسر هم سر کوچه بودن

از این ورم سنجد لعنتی داشت خفه ام میکرد

از بین اون پسرا یکیشون ادمد دستمو گرفت به زووور بلندم کرد 

نمیتونستم راه برم 

منو تا خونه برد

رفتم دکتر

یکی از مهره هام ضرب دیده بود 

الانم اون پسرو میبینم یادم میوفته 

ولی فکر نکنم اون یادش باشه

داشتن حافظه ی خوب،بدترین مجازاته. 😕

ارههههه ترم ۴ کارشناسی بودم دیر رسیدم دیدم برای امتحان سریع رفتم شماره صندلیمو نگاه کردم از پشت پنجره برف هم شدید میبارید کف کفشم حسابی لیز شده بود همینطوری با عجله رفتم سمت در سالن حدکد ۳ متر مونده بود ب در سال خوردم زمین سر خوردم محکم سرم خورد ب در اصلا بلند نشدم از خجالت بعد چند لحظه این ور اونورو نگاه کردم سریع بلند شدم دیدم ریس دانشگاه درو باز کرد اب شدم دیگههه دستمم در رفت و تا چند ماه هرکی میدیم خندش میگرفت

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

رفتم یه قابلمه بزرگ براش ببرم داشت اش درست میکرد شبش خونشون جلسه بودباپسرای برادرشوهرام رفتم که اوناقابلمه راببرن روبالکنش وشسته بولیزبودبعدم هیوتالاپ افتادم کلی بهم خندیدن بی جنبه ها  

خدایا شکرت.

من خاطره ي مشابه به موضوع تاپيك رو دارم:

رفته بوديم كيش دوچرخه سواري. خلوت هم بود پيست. من تجربه نداشتم توي يه سرازيري شديداً پدال مي زدم دوچرخه داشت پرواز مي كرد. بعد ديدم ترمز نمي گيره اون جلو هم يه تعداد نزديك هم دارن دوچرخه سواري مي كنن. سمت راست يه استخر بود و سمت چپ يه تعداد بوته ي خاردار. چاره اي نبود... كل وجودم با دوچرخه رفت تو بوته. 

اومدن منو كَندن از اونجا تا دو روز خارزدايي مي كردم. صورتم شبيه چاقو كش ها شده بود.

بزرگ ترین اندوه من و کمرشکن ترین دردم، نوستالژی های دهه 60 و 70...

واي يه بار خواهر شوهرم واسه اولين بار اومده بود خونمون منم يه جفت صندل رو فرشي پاشه بلند پوشيده بودمو كلي واسه خودم كيف ميكردم بعد كه خاستم ميز شامو بچينم در نوشابه رو باز كردم كه بريزم تو پارچ كه يهو گاز نوشابه فوران كرد منم هول شدم كه نوشابه رو ببرم بزارم تو ظرفشويي كه نوشابه ريخت رو سراميكا و منم سُر خوردم و با كو.ن خوردم زمين 😭😭😭

آنان كه به سرمستي ما طعنه زنانند *بگذار بمانند به خماري كه ز ما هيچ ندانند
من خاطره ي مشابه به موضوع تاپيك رو دارم: رفته بوديم كيش دوچرخه سواري. خلوت هم بود پيست. من تجربه ند ...

مردم از خنده يعني😂😂😂😂

یــــِــــکاری کـــــُــــن کـــــِــه اشکـــــــــات خـــــَــــنده بـــــِـشَـــن بـــــِـــگو بـــِ دَرَکــــــ کــــِ مُشــــــکلاتـ حَـــــل نمیـــــــشــَن … ツ

زمان دانشجویی من معمولا دیر میرفتم سر کلاسا یه استادیم داشتیم چون حضور و غیاب نمیکرد کلا کم سر کلاسش میرفتم منم کاملا میشناخت یبار رفتم سر کلاس دیدم استاد زودتر رسیده هول شدم اومدم تند برم بشینم سر جام پام گیر کرد به سکوی جلوی کلاس زمین نخوردم اما با سر رفتم پایین استاده هم برگشت گفت حالا بعد چند وقت اومدی سر کلاس هول نشو

این نکته رمز اگر بدانی دانی     هر چیز که در جستن آنی انی

یه بارم با مامانم تو خیابون اومدیم از این زیر گذرها که پله میخوره میره پایین رد بشیم دیدم یه پسره داره از دور میاد منم رفتم تو ژست و قیافه اولین پله نه دومی بود که با باسن تا اخرین پله تلپ تلپ رفتم با خشتک پااااره.حالا فکر کن پسره از روبرو شاهد کل این ماجرا بود

یه مامان ۲۹ ساله پر انرژی💪💪مامان مهراس ماهور مسیحا  من میتوااااااانم💪