2777
2789

ی بار رفته بودم پاساژ دقیقا بالای پله برقی یه لوازم ارایشی بود حدود نیم ساعت اونجا وایسادم تا باز کنه میخواستم ادکلن عوض کنم بعد مه عوض کردم اومدم از پله برقی بیام پایین یه عالمه مرد و پسر و کسبه هم بالای پله ها بودن همینطور که پله برقی داشت میرفت پایین یادم افتاد که شماره تلفن  مغازه رو از صاحب مغازه نگرفتم و برام خیلی مهم بود.سریع نگاه کردم دیدم پله برقی سه تا پله اومده پایین . یهو اصن انگار مخم هنگید و سریع برگشتم و پله برقی رو برعکس دوییدم بالا و یهو با کله افتادم رو پله ها  و زانوم و دستم زخم و زیلی شد همه پسرا هم جمع شدن دم پله برقی و منم با یه لبخند ژکوند عین ادم صبر کردم برسه پایین بعد با پله بغلش رفتم بالا ولی خودمم نیشم باز بود از کار احمقانه ای که کردم 

🌹کودکم برای سومین بار کلبه کوچک شکمم را با عطر حضورت پر کردی ، عاجزانه میخواهم بمانی ، بمان و به لحظه های بی رنگم رنگ زندگی بپاش 🌹التماس دعا دارم از همتون 🌹... خدا رو شکر که بالاخره خدا به دل منم نظر کرد و توی بهار ۹۷ گل پسرم رو توی آغوشم گذاشت .... 🌷از ته قلبم ارزو میکنم همه منتظرا این روزها رو تجربه کنن و مادر بشن ........ قسمت اول امضام  مال موقعی هستش که تازه باردار شده بودم و چون دیدنش حس خوبی بهم میده  پاکش نکردم ..... ❤خدایا شکر که یه بار دیگه طعم خوش حضور یک فرشته توی وجودم رو میچشم ...بی بی چکم روز ۱۶ دی ۹۹ مثبت شد.. لطفا با قلبای پاکتون برام دعا کنید تا به سلامتی بیاد توی اغوشم 🌺

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو محوطه دانشگاه خوردم زمین. به سختی بلند شدم چادرم پیچ خورده بود توی دست و پام . اصلا سرمو بلند نکردم ببینم کی منو دیده . سریع رفتم تو کلاس نشستم. بدترین قسمتشم این بود چادر و شلوار و مانتوم پاره شدن

يه شب با دوست پسرم قرار داشتم 

ماشينش رو پارك كرده بود كنار يه جوب كه عمقش اندازه قد خودم بود

اومدم برم سمت در ماشين كه سوار بشم

نميدونم هول شدم كور شدم چه مرگم شد

افتادم تو جوب

حالا مگه ميتونستم بيام بالا 

من ته جوب گريه ميكردم اون نامردم از بالا بهم ميخنديد 

آخرش اوكد تو جوب منو آورد بالا 

تا يك ساعت بعدش من گريه ميكردم اون كثافت ميخنديد

خدا جون میشه محکم بغلم کنی تا یه دل سیر تو بغلت گریه کنم.....
يه شب با دوست پسرم قرار داشتم  ماشينش رو پارك كرده بود كنار يه جوب كه عمقش اندازه قد خودم بود ...

ووااااای 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خدای دیروز،خدای امروز و فرداهم هست ✌✌پس میگذره💪💪💪💪خدایا بهترینارو برای همه رقم بزن

واقعا دمت گرم

عالی بود

تورو خدا از این موضوع ها بازم بذارید

مردیم انقدر جرو بحث و دعوا و خیانت خوندیم و افسردگی گرفتیم

عالیییییی بودین همتون👄👄👄🌹🌹🌹🌹🌹

خدای دیروز،خدای امروز و فرداهم هست ✌✌پس میگذره💪💪💪💪خدایا بهترینارو برای همه رقم بزن

اول ازدواجمون با شوهرم میرفتیم خونه مامانم اینا که عموم اینا مهمونشون بودن

خلاصه تکه آخر راه از مترو تا خونه مامان اینا پیاده رفتیم بعد یه تکه از پیاده رو خاکی بود منم لباس شیک و کفش پاشنه بلند پام بود گفتم بیا از خیابون بریم گفت نه خطر داره بعد زد به شوخی گفت ما افغانیا از خاک میریم از گل میریم همین که داشت میگفت من زیر پام خالی شد.... 

باورتون نمیشه یه چاله پر آب طولش از قدم بلند تر بود عمقشم نصف قدم بود... 

اول خودم افتادم بعد اون هم منو گرفت هم خودش افتاد

خییییس آب و گل شده بودیم توی کفشمم سنگریزه بود با یه قیافه داغون رفتیم خونه شون... 

تازه من وسط راه با این قیافه به مردم گیر میدادم چرا دوبله پارک میکنین

وااای نصفه شبی نمیتونستم بخندم دل درد گرفتم حالا من میگم 15_16 سالم بود که رفتیم روستامون کنار یه آبشار بلند وایستادیم منم رفتم بالا که کنار آبشار عکس بگیرم تا پامو گذاشتم زمین گل و خیس بود پام لیز خورد با صورت افتادم زمین یعنی بلند که شدم دقیقا نصف بدنم سمت جلو با گل یکسان شده بود و اثری از رنگ لباسهام نبود یعنی از خجالت آب شدما هیچ جوره هم نمیشد تمیزش کرد فقط صورتمو شستم وهمونجوری نشستم تو ماشین 

وای وای وای یعنی ترکیییییدم 😂

من ومامانم استعداد شگرفی تو افتادن داریم یه شب من ومامانم وخواهرم داشتیم میرفتیم جایی مامانم وسط من وخواهرم راه میرفت داشت حرف میزد یهو من وخواهرم برگشتیم دیدیم مامان وسطمون نیست عقب ونگاه کردیم دیدیم تا سینه رفته تو فاضلاب کوچه  آویزون شده بود تو فاضلاب وااای من وخواهرم خودمونو خیس کردیم بس که خندیدیم مامانم هم فحش میداد مییگفت بیشعورااا بیایید منو بکشید بیرووون خاک بر سرتون کنن

خلاصه به هر مکافاتی بود زیر کت وکولش وگرفتیم کشیدیمش بالا جالبش اینجا بود که اومده بود بالا میگفت خاک بر سرم کفشم افتاد تو چااااه چکار کنم وبه ما فحش میداد😂😂😂😂

یه بارم زمستون بود بارون اومده بود داشتم میرفتم دبیرستان چند تا پسر محله هم که خیلی تو نخم بودند سر کوچه نشسته بودند کوچه سرازیری بود باهزار ناز وافاده اومدم از جلوشون رد بشم کفشم سر بود پهن زمین شدم صدوهشتاد درجه !!!سرم وبلند نکردم پاشدم دوباره با ک و ن خوردم زمین فقط صدای خنده میشنیدم پشت سرم باز پاشدم باااازم خورم زمین.بیشعورا با خنده هی علی علی میگفتند وایییی تا مدرسه گریه کردم فقط😂😂😂😂

یه بار هم نامزد بودیم مادربزرگم فوت کرد با نامزدم و بابا و مامانش رفتیم شهرستان چله زمستون وحشتناک سرد بود همه جا یخ بسته بود رفته بودیم سر مزار همه رفتن من گفتم میخوام بیشتر بمونم من و شوهرم موندیم یه نیم ساعت بعد رفتیم تو راه دیدیم یه مرده از سرپایینی داره میاد پایین روی کمر و باسنش و دو تا لنگاش باز و رو هوا به صورت هفتی و همینجور داره سر میخوره هم شیبش زیاد بود هم مسافتش وای نمیدونین چقدر خنده دار بود دو تایی بلند بلند میخندیدیم بعد که مرده بلند شد دیدیم پدرشوهرمه و عصبانی که به جای کمک به من غش غش دارین میخندین؟

يه شب با دوست پسرم قرار داشتم  ماشينش رو پارك كرده بود كنار يه جوب كه عمقش اندازه قد خودم بود ...

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
یه بارم زمستون بود بارون اومده بود داشتم میرفتم دبیرستان چند تا پسر محله هم که خیلی تو نخم بودند سر ...

وااااااي دلم پيچيد خداا          

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ