2777
2789

روزي كه با همسرم واسه آزمايش خون عقد رفته بوديم از بالاي پله پرت شدم پايين شانس آوردم با صورت رفتم توي كمر همسرم وگرنه ميوفتادم زمين صورتم له ميشد ولي شدت ضربه چنان زياد بود كه لبم پرس شده بود جاي رژ لبم روي پيراهن سفيدش حك شده بود خيلي ضايع بود

زندگی ، اتفاقِ نادریست که برای بعضی از زنده ها می افتد...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اوف  یه سال زمستون که خیییلی برف اومده بود مامانم منو فرستاد سبزی بخرم  راهنمایی بودم&nb ...

عالی بود😂😂😂😂

خدای دیروز،خدای امروز و فرداهم هست ✌✌پس میگذره💪💪💪💪خدایا بهترینارو برای همه رقم بزن

یادمه چند سال پیش دنبال یه خط واحد دویدم و میزدم به درش خلاصه با بدبختی وایسوندمش از پله ها با عجله رفتم بالا، پام افتاد پشت پله اولی، با زانو محکم افتادم وسط واحد😦؛جوری که راننده وایساد و همه برگشتن نگام کردن، وقتی نشستم تا مقصد دستم به مچ پام بود آخه خیلی دردم گرف نسبت به زانوم آبروم رفت 😕😕😐😐😐😕

یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢
یه بارم میخواستم به نامزدم هدیه بدم بی مناسبت   مفت گیر اورده بودم چون     بعد گذا ...

😂😂😂😂😂😂😂

خدای دیروز،خدای امروز و فرداهم هست ✌✌پس میگذره💪💪💪💪خدایا بهترینارو برای همه رقم بزن

وای منم عید نوروز بود رفتیم خونه فامیلا شوهرم عید دیدنی کل فامیلم بودن.من رو دو تا پا نشسته بودم (حالت دستشویی)😆داشتم به شلوار پای پسرم میکردم یهو تعادلمو از دست دادم‌از عقب برگشتم قششنگ باسنم رفت هوا...خدا شاهده پاهام رو هوا بود.یهو ۲۰۰۰ تا چشم برگشت طرف من اول ماتشون برد بعد یهو جمع منفجر شد از خنده.یعنی اون لحظه حتی زمینم دهن باز میکرد روم نمیشد برم‌توش.😕😕😕

منم تو خط واحد وسیله دستم بود داشتم از پله ها بالا میرفتم ترمز کرد داشتم میخوردم زمین یه زن منو گرفت خودمم انقدر خندیدم یادم رف تشکر کنم😂😂😂😂

یه دوست پسر غیرتی بدین بهش خیانت کنم یه جوری بزنه تو دهنم پاره شه خون بیاد ازش دیه بگیرم؛میخوام دندونام رو درست کنم پول ندارم٬ بخدا مجبورم.  
 با تاکسی میرفتی بهتر بود    

والا 😀

یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢