2777
2789
عنوان

غیرتی

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 34 پست
حجاب محدودیت نیست. مثل پایی که کفش می پوشی تا خودت آزار نبینی. تو نمی توانی تمام کوچه ها را از سنگ و ...

و هم اینکه شاید یک زنی به هر دلیلی که بازم انتخاب خودشه دلش بخواد مردی رو انتخاب کنه که نوع کفش یا پا برهنگیش رو اون تعیین کنه

تا اینجا کار نداریم و میگیم اون زن دلش میخواد

مشکل بعدی اینجاست که این اظهار نظر ها فقط مربوط به زن خودش نخواهد موند. برای سنگ کلوخ دختر و پسرش هم اظهار نظر میکنه و اذیتشون میکنه

خجاب خیلی خوبه منم خیلی دوست دارم. انتخاب حضرت زهرا بوده و چی از این بالاتر؟

اما با ضرب و زور و چماق و محدودیت و زورگویی محالفم

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
میدونی بخث اینجاست که ما باید این رو قبول کنیم که یک نفر با عقل و انتخاب خودش و با قبول مسئولیت ها د ...

مثالی که زدم برای خوبی حجاب بود اما واقعیت اینه که نوع پوشش رو نگاه آدم ها خیلی تاثیر داره. شما یک نفر را برای اولین بار از روی ظاهرش کنکاش خواهید کرد. گاهی چیز‌ها الزام که اگر نباشه به بقیه آسیب خواهد رساند. برای مثال یک نفر سیگار می کشه با همه بدی‌هاش و قبول داره ولی به نظرت ضرر آن سیگار تنها به خودش می رسه؟ مشکلاتش اطرافیان را تحت تاثیر قرار نمیده؟ همسرش و بچه‌هاش؟ اینجا می‌توانه بگه تنها به خودم ربط داره؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون فرهنگمون از اول همینجوری بوده مردم عقده دارن اگه عادی سازی کنیم دیگه اینجور مردا ریشکن میشن و عا ...

در کدام جامعه چنین اتفاقی افتاده؟ لطفا مثال بزنید کدام منطقی می‌گوید اگر غذای فست فودی را جلوی یک آدم چاق بگذاریم او رژیم خواهد گرفت؟ 

و هم اینکه شاید یک زنی به هر دلیلی که بازم انتخاب خودشه دلش بخواد مردی رو انتخاب کنه که نوع کفش یا پ ...

ضرب و زور و چماق بخشی اش یا بیشتری اش اضافه گویی رسانه‌اس ولی به عنوان یک اصل چیزی که باید انجام بپذیره. جالا چه با مجازات چه با تشویق چه با اقناع. فرهنگ سازی زمان زیادی می طلبد و اگر تنبیه و تشویق نباشد به تنهایی اثری نداره