2777
2789
عنوان

غیرتی

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 34 پست

زندگی با مرد بی غیرت خیلی بده....

دوستم شوهرش همیشه بهش میگفت موهاتو بریز بیرون و کوتاه بپوش نگاه دخترای مردم کن تو هم مثلشون شو...

اخرش فهمید چندتا دوست دختر داره...میخواست اینارو عادی سازی کنه ...دوست شوهرش بهش میگفت اشکال نداره تو هم بیا تو جمعمون...دوستم ب شوهرش گفته بود اگه غیرت داشتی میزدی تو دهن دوستت...الان دارن میرن دادگاه برای طلاق در حقیقت این ادم نه تنها بی غیرت بود بی نا مو س بود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم مردا همجنس خودشو میشناسن که گیر میدن البته در حد تعادلش

میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤     1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺                                 

اینجوری تموم می شن که کسی با اینجور آدمی ازدواج نکنه. فقط یک خانوم پخته می فهمه محدود کردن نشانه محب ...

اون خانم پخته ک میگی کجاست 

والا زن ۴۰ ساله دیدم از این بابت خوشش میاد میگ شوهرم روم غیرت داره

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

زندگی با مرد بی غیرت خیلی بده.... دوستم شوهرش همیشه بهش میگفت موهاتو بریز بیرون و کوتاه بپوش نگاه د ...

نه که دیگه زن خودشو ول کنه

غیرت یعنی اینکه نزاری اشکش دربیاد همیشه مواظبش باشی متسفانه توفرهنگ ما  کلمه غیرت بد جا افتاده

اون خانم پخته ک میگی کجاست  والا زن ۴۰ ساله دیدم از این بابت خوشش میاد میگ شوهرم روم غیرت داره

ای بابا چیکار مردم دارین ...همش فقط دنبال قضاوتین خودتون سر تا پاتون مشکل دارین حوصله اینو دارید بقیه رو هم قضاوت میکنین...خب هر کی یه جوریه قرار نیست همه مث هم باشن ...ما هم میبینیم همچین ادمایی رو ...

ای بابا چیکار مردم دارین ...همش فقط دنبال قضاوتین خودتون سر تا پاتون مشکل دارین حوصله اینو دارید بقی ...

مشکل اینه ک ما با اون زنا کار نداریم میخوان بدبخت باشن باشن 

سرشون تا ته تو زندگی ماهاست ک نمیخوایم برده باشین اسم شوهرای مارو میزارن بی غیرت یا لقبی بهمون میدن ک شایسته خودشونه 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

شما همین که حجاب را در کنار محدودیت قرار دادید یعنی دارید از روی تعصبات ذهنی صحبت می‌کنید. محدود کرد ...

من چون پدرم غیرتو حجاب و محدود کردن میدونست گفتم و همیشه باهاش مشکل داشتم 

من چون پدرم غیرتو حجاب و محدود کردن میدونست گفتم و همیشه باهاش مشکل داشتم 

حجاب محدودیت نیست. مثل پایی که کفش می پوشی تا خودت آزار نبینی. تو نمی توانی تمام کوچه ها را از سنگ و کلوخ پاک کنی تا تو پات نره. آدم نا اهل هم تو کوچه و خیابون زیاده.‌کفش بپوشی به سود خودته. ولی دختر استقلال داشته باشه خوبه

اون خانم پخته ک میگی کجاست  والا زن ۴۰ ساله دیدم از این بابت خوشش میاد میگ شوهرم روم غیرت داره

دیگه برای خالی نبودن عریضه به دیگران یه چیزی می گن. هر کسی در این شرایط زندگی کرده باشه دیر یا زود می فهمه که غیرت برعکس محبته. 

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685

دیگه برای خالی نبودن عریضه به دیگران یه چیزی می گن. هر کسی در این شرایط زندگی کرده باشه دیر یا زود م ...

👍👍👍💔

حجاب محدودیت نیست. مثل پایی که کفش می پوشی تا خودت آزار نبینی. تو نمی توانی تمام کوچه ها را از سنگ و ...

میدونی بخث اینجاست که ما باید این رو قبول کنیم که یک نفر با عقل و انتخاب خودش و با قبول مسئولیت ها دلش میخواد سمگ و کلوخ بره تو پاش

شاید یک بچه یا ی نادان رو مجبور به کفش پوشیدن کنیم اما یک انسان سالم و با عقل رو هم باید مجبور کنیم یا حتی کتکش بزنیم؟

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
حجاب محدودیت نیست. مثل پایی که کفش می پوشی تا خودت آزار نبینی. تو نمی توانی تمام کوچه ها را از سنگ و ...

چون فرهنگمون از اول همینجوری بوده مردم عقده دارن اگه عادی سازی کنیم دیگه اینجور مردا ریشکن میشن و عادی میشه