2777
2789
عنوان

غیرتی

423 بازدید | 34 پست

بتظرتون تو این دوره مردی که غیرتو حجاب و محدودیت کردن بدونه منطقیه؟ 

من که نمیتونم بپذریم کسی که محدودت کنه روت غیرتیه😐کاش تموم شن اینجور مردا 

یهبار زندگی کردیم، اونم که اینجوری شد.

ن

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بیمار روانی هست گلم 😂 منطقی کجا بود

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

نسلشان متاسفانه ادامه داره 

بدتر از اون نسل زنایی ک این موضوع و دوست دارن و خوششون میاد ادامه داره 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

شاید زن خیلی زیاد روی می‌کنه 

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

اینجوری تموم می شن که کسی با اینجور آدمی ازدواج نکنه. فقط یک خانوم پخته می فهمه محدود کردن نشانه محبت نیست. تا وقتی خانوما خیلی زود و بدون آموزش و تجربه از مدرسه فارغ می شن و می پرن توی ازدواج و اون پختگی رو ندارند همچنان گول چنین مردهایی رو می خورن متاسفانه. 

من نمردم!! اما زنده هم نماندم.

نه

یه آدم کنترلگره که عقاید بسته و سنتی‌ای داره و احتمالا تو خانواده مردسالار بزرگ شده و خودشم منحرفه

جاویدان ایران 🌅🦁 نور کافی برای کسانی که میخواهند ببینند وجود دارد، همانطور که تاریکی کافی نیز برای کسانی که نمیخواهند ببینند.

2790
2778
2791
2779
2792