2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بیاین یهدچیزی بگین امیدوار بشم

اون انرژی ای ک ب خاطر حرف بقیه بگیری همون انرژی ایه ک فردا میره و باز میای تاپیک میزنی من ناامیدم!!

دنبال انرژی از بیرون نباش برو از درون کشفش کن مدیتیشن کن گوشیتو یه تایمی بذار کنار دوپامین دیتاکس کن توی اجتماع و محیط و کارای جدید باش یه برنامه ورزش روزانه برای خودت درست کن و بهش پایبند باش هرجایی از جسمت ک دوستش نداری رو تغییر بده مثلا اگه وزنته برای خودت تایم بذار وزنت رو اوکی کن اگه پوستته پوستتو اوکی کن و همینطور به خودت برس روتین ایجاد کن حتما پادکست گوش کن به دوستای قدیمیت زنگ بزن با بقیه وقت بگدرون با ادمای جدید اشنا شو به عزیزات بگو دوستشون داری به دردودلای بقیه گوش کن و بهشون اهمیت بده توی طبیعت برو یه حیوون خونگی بگیر و کلی کارای دیگه 

شما حرف بعدیتم درست،فقط ریپلای نکن..

[QUOTE=338566472]اون انرژی ای ک ب خاطر حرف بقیه بگیری همون انرژی ایه ک فردا میره و باز میای تاپیک 

حرفات قشنگه ها فکر نکن من اینجوری بودم نه ولی ترسیدم 

انگار عقب کشیدم بی خیال همه چیز شدم میخوام برگردم درست کنم ها ولی نمیشه انگار دست و پام بستن