2777
2789
عنوان

نفرینش میکنم

322 بازدید | 19 پست

بچه ها خواهر بیشرفم منه یتیمو با شوهرش هرروز ازار میده تهدید و اخاذیو .... نمیذاره من درست ازدواج کنم میخواد به زور خونه زندگیمو ازم بگیره همین الان اشک منو دراورد چیکار کنم نفرینم دربارش بگبره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ذکر استغفرالله بگو

یا رب تو مرا به نفس طناز مده                                              با هر چه به جز تست مرا ساز مده                                        من در تو گریزان شدم از فتنه خویش                                     من آن توام مرا به من باز مده

به تعداد زیاد 

یا رب تو مرا به نفس طناز مده                                              با هر چه به جز تست مرا ساز مده                                        من در تو گریزان شدم از فتنه خویش                                     من آن توام مرا به من باز مده

اینا حرف مفته خود خدا ظالمو نفرین کرده

کاملا علمیه ساده بخام بگم همینکه انرژی می‌زاری و تو افکارت میزنی با و پارس میکنی هیچ سودی واست نداره هیچ ضرری برای طرف مقابلت ات نداره ولی از عمرت داری می‌زاری...

به هر دوری ولی قائم است....آزمایش تا قیامت دائم است
کاملا علمیه ساده بخام بگم همینکه انرژی می‌زاری و تو افکارت میزنی با و پارس میکنی هیچ سودی واست نداره ...

برو بابا باهمین توجیها  به دیگران ظلم میکنین و جلوشو میگیرین نفرینتون نکنه 

چی 

ذکر استغفرالله به تعداد زیاد بگو 

وقتشو‌ داشتین یا حوصله شو‌ استغفار امام صادق بگین

یا استغفار حضرت علی

نماز استغفارم خیلی تاثیر داره

سر قبر شهدا برین از شهدا بخواین خیلی حاجت میده 

یکی دیگه اینکه هر روز زیارت عاشورا بخونین 

تاثیر خوبی بر زندگیتون داره🥰🥰🌹🌹