2777
2789
عنوان

عمل های زیبایی حق و الناسه

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 58 پست

[QUOTE=338555126]شما ها باید رو اعتماد ب نفس خودتون کار‌ کنید. چرا حق الناس باشه؟ پس اون خانومی که بخاطر کوچیک بوده ...[/QUOTE

چون خیلیا عمل کردن کوچیک بودن اون دیگه به چشم میاد خب

👣🦋🌼⏳️بر چهره پر ز نور مهدی صلوات 🤍بر جان و دل صبور مهدی صلوات🤍 تا امر فرج شود مهیا بفرست 🤍بهر فرج و ظهور مهدی صلوات 🤍_[🕋💚]

شاید یکی اونو ببینه ولی پول نداشته باشه عمل کنه و دوست داشته باشه عمل کنه شاید یکی دوست نداشته باشه ...

عزیزم اینا حق الناس نیست 

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق الناس رو نمیدونم ولی خب ناشکریه واقعا

منم چون بعضی ها رو دیدم  بدون ایراد عمل میکنن و زشت تر میشن

شاید با این نظر موافق باشم

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷
اگر اینجوری باشه که کلا هیچ کاری نباید کرد مثلا لباس خوب نپوشید ی وقت خوشتیپ تر از بقیه نشی  م ...

خیلی خوشحالم که نظرت و بدون هیچ گاردی گفتی ازت ممنونم 

ولی اگه بهش فکر کنی دقیقا همینه الان اکثریت جامعه شدن زیبا ولی تو خالی 

👣🦋🌼⏳️بر چهره پر ز نور مهدی صلوات 🤍بر جان و دل صبور مهدی صلوات🤍 تا امر فرج شود مهیا بفرست 🤍بهر فرج و ظهور مهدی صلوات 🤍_[🕋💚]

به جاهای خوبی دارین میرسین یه زمان حجاب حق الناس بود حالا عملای زیبایی حق الناس شده. هدفتون هم مشخص ...

عزیزم من خودم مانتویی ام حتی مانتو کوتاه میپوشم ولی حقیقت همینه همه ما ادما یه جوری تو زندگی هم مستقیم و عیر مستقیم تاثیر میذاریم.

عزیزم اینا حق الناس نیست 

شاید ولی ظلم هست

خیلی خوشحالم که نظرت و بدون هیچ گاردی گفتی ازت ممنونم  ولی اگه بهش فکر کنی دقیقا همینه الان اک ...

ببین ملاک زیبایی برای هرکسی متفاوت هست من خودم ترجیحم اینه که همرو زیبا ببینم و هرکس ایراد میگیره از دیگران واقعا به هم میریزم ولی هرکسی با طرز فکر و رفتارش شخصیت خودش رو نشون میده 

شما نگران زیبایی ظاهری نباش 

شما خوب باشی ظاهرت به چشم نمیاد 

مگه همه خوشگلا همسرشون هرروز قربون صدقشون میره؟ 

نه از این خبرا نیست رفتار و شخصیت هست که ی نفر رو عزیز میکنه نه زیبایی ظاهری 

خدایا شکرت
لطفا از همسرت طلاق بگیر من مجردم گناه دارم مثل من شو که حالم خوب شه

حالا چرا انقدر به تو بر خورده

به جاهای خوبی دارین میرسین یه زمان حجاب حق الناس بود حالا عملای زیبایی حق الناس شده.😂😂

چند ویت دیگه میگن نفس کشیدن هم حق الناس داره چون بیماران ریوی میبینن ناراحت میشن حسرت میخورن.

ببین ملاک زیبایی برای هرکسی متفاوت هست من خودم ترجیحم اینه که همرو زیبا ببینم و هرکس ایراد میگیره از ...

کاملا درسته ولی این ناخودآگاه جمعی باعث میشه یکنفر با بینی کاملا معمولی و بدون عیب به سرش بزنه عمل کنه تا به چشم بیاد حالا نه فقط بینی هر عمل جراحی زیبایی