2777
2789
عنوان

بابام

108 بازدید | 4 پست

بچه ها من بابام خیلی بهم محبت میکنه

با اینکه ۲۰ سالمه مث بچه کوچولوها لوسم میکنه هرچی بخوام برام میخره هرروز بغلم میکنه و…

همیشه از خدا میخوام رفتار همسر آینده ام باهام مث رفتار بابام باشه

ولی چیزی که توی وجود پسرای امروزی میبینم هیچ کدوم اینجوری نیستن

هیچ کدوم محبتشون واقعی نیست 

با یه پسری درارتباطم خیلی مهربونه و خیلی دوسم داره اما گاهی که عصبانی میشه دلمو میشکنه

منم خیلی کم طاقتم و نمیتونم حتی کوچک ترین حرف رو تحمل کنم سریع گریه ام میگیره 

مثلا دیشب بحثمون شد بهش گفتم من اصلا کی برات اهمیت داشتم گفت هیچ وقت

تا سه ساعت داشتم گریه میکردم اما بعدش معذرت خواهی کرد که عصبانی بودم 

خیلی حساس شدم جدیدا…🫤

ببخشید ولی این یک حقیقته که عموما هیچ کس به اندازه خانواده لی لی به لالای ادم نمیذاره حساسیتتونو کمتر کنید ولی همچنان دنبال کسی بگردید که ویژگی های اخلاقی خوبی داشته باشه خدا پدرتون رو هم براتون حفظ کنه

من فکر میکردم دخترایی که از محبت پدر سیراب میشن، دیگه وارد ارتباطات قبل از ازدواج با جنس مخالف نمیشن.. یعنی نیازی درخودشون نمیبینن. مگر اینکه با کسی واقعاو  فقط برای ازدواج بخوان آشنا بشن(با نظارت و اطلاع خانواده)... 🤔🤔🤔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فکر میکردم دخترایی که از محبت پدر سیراب میشن، دیگه وارد ارتباطات قبل از ازدواج با جنس مخالف نمیشن ...

فکر نمیکنم ربطی داشته باشه محبت خانواده کاملا بحثش جداس

من تا تابستون اولین رابطه ام با همین آقا بود که مشاور کنکورم بود و بعد دوسه ماه خودشون با خونوادم در میون گزاشتن و الان کاملا در جریانن 

ولی فکر نمیکنم این دوتاموضوع ربطی داشته باشن اخه بالاخره محبت خانواده هم نیازه 

فکر نمیکنم ربطی داشته باشه محبت خانواده کاملا بحثش جداس من تا تابستون اولین رابطه ام با همین آقا بو ...

اتفاقا خیییلی ربط داره،!! دخترایی که از پدر محبت کمتری میبینن خیلی زودتر و راحتتر جذب محبت جنس مخالف میشن، محبت پدر و رابطه ی دوستانه ی پدر با بقیه ی خانواده متفاوته.. و باعث اعتماد به نفس بالای دختر هم میشه. 

ضمن اینکه من تو پیامم گفتم به استثنای ارتباط به قصد ازدواج. که وقتی اون آقا با خانواده مطرح کردن پس قصدشون همینه...